Couverteren, enveloppen machinaal en handmatig vullen

Een van de meest gebruikte manieren om brieven en andere poststukken te verpakken is van oudsher de envelop. Herkenbaar en praktisch. De persoonlijke touch van de envelop geldt niet alleen voor de persoonlijke brief, maar ook voor mailingen in grote volumes. Dat vullen van enveloppen – enveloppen couverteren – gebeurt meestal volautomatisch. Op dit vakgebied bieden we uitgebreide opties.

Mogelijkheden voor enveloppen couverteren

  • Alle soorten enveloppen en formaten
  • Ongelimiteerd aantal items
  • Van brieven tot catalogi
  • Synchroon insteken mogelijk

Standaard formaten

Hieronder een handig overzicht met de standaard enveloppen formaten die worden gebruikt voor het verzenden van brieven, direct mail, brochures, kaarten en overig drukwerk. Deze formaten zijn te herleiden naar het standaard papierformaat A4 – 210 x 297 mm. Deze C-reeks formaten zijn over het algemeen zeer goed machinaal couverteerbaar.Formaten enveloppen

Download hier de PDF : Formaatwijzer Papier & Enveloppen Nic. Oud

Acceptgiro’s drukken in full colour

Acceptgiro's

Couverteren? Wij adviseren je graag.

Neem vrijblijvend contact op.

 

Nic. Oud_ brieven verzenden

Razendsnel printen, vouwen, inpakken en adresseren

Wil je grote partijen brieven verzenden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor het printen van adressen op, enveloppen, acceptgiro’s of briefkaarten en ook geheel gepersonaliseerde brieven. Voor het drukken en verzenden van jouw brieven of direct mail maken wij gebruik van innovatieve technieken en oplossingen om jouw doelgroepen op maat te bereiken.

Couverteren en verzenden

De envelop is nog steeds de meest gebruikte manier om brieven en andere documenten te verpakken voor verzending. De persoonlijke touch van de envelop geldt niet alleen voor de persoonlijke brief, maar ook voor mailingen in grote volumes. Een speciale bedrukking, een afwijkend formaat, of afwijkende of meerdere vensters in de envelop zorgen dat de envelop opvalt bij de ontvanger. Het vullen van enveloppen – couverteren – gebeurt meestal machinaal en volautomatisch. Maar ook handmatig de te verzenden items insteken in de envelop is mogelijk.

Verzendkosten

Wanneer je brieven, brochures, folders, magazines, tijdschriften en pakketten verstuurt via Nic. Oud, kun je flink besparen op de portokosten. Dankzij onze volumecontracten profiteer je altijd direct van aantrekkelijke kortingen voor het versturen van jouw mailing, pakketten of pallets. Zowel bij nationale als internationale verzending! Maar er zijn nog meer handige weetjes om jouw verzendkosten te reduceren.

Tips om te besparen op verzendkosten

Portokosten vormen een groot deel van het budget van een campagne. Ook voor de e-commerce branche zijn porti een serieuze kostenpost; een verschil van een paar procent maakt op jaarbasis dus al veel verschil. Hoe kun je besparen? Lees hier onze verzendtips.

Nic. Oud is de specialist op gebied van direct mail, verpakken en verzenden. Hierbij zijn wij volledig onafhankelijk als het gaat om de verspreiding van jouw post.

Om machinaal enveloppen te vullen, zijn speciale enveloppen nodig met vaste maten. Meer weten? Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Besparen op verzendkosten