e-fulfilment tarieven

e-Fulfilment

Orderafhandeling voor grote en kleine webshops

Voor jou als webshopeigenaar – eventueel met een ‘stenen’ winkel erbij – is goed georganiseerde logistiek essentieel. E-fulfilment bij Nic. Oud is hiervoor de slimme oplossing. Je krijgt hiermee de opslagruimte die je nu nodig hebt, plus gegarandeerde flexibiliteit als de vraag groeit. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloos proces van orderontvangst tot overdracht naar de vervoerder.

Scoren met onze e-fulfilment services:

  • >99,8 % op tijd aangeleverd bij vervoerders
  • schaalbaarheid bij toenemende groei
  • focus op databeveiliging
  • voor starters en grote (r)e-tailers

Stappen in het e-fulfilmentproces

Perfect voorraadbeheer

De artikelen worden na ontvangst gecontroleerd, ingeboekt in het warehouse-managementsysteem en opgeslagen in ons magazijn. Het WMS beheert de beschikbare voorraad en de status van verzendopdrachten. Alle informatie is ook voor jou realtime inzichtelijk.

e-fulfilment NicOud

Razendsnel orderpicken

De orders worden gepickt uit het magazijn en verzameld bij de paktafels. Voor het inpakken worden de producten extra gecontroleerd en de verzendgegevens gecheckt met de bestelling. De bestellingen worden daarna verzendklaar gemaakt.

Verpakken: slimme marketingopties

Natuurlijk is een standaard bruine doos een prima verzendoptie. Maar de verpakking kan ook onderdeel zijn van je marketingstrategie. Daarover denken we graag mee. Ook kunnen we een coupon of seizoencatalogus aan de pakketten toevoegen. Of een sample van je nieuwste product.

e-fulfilment verzendverpakking

Wereldwijd voordelig verzenden

Ingepakt en geadresseerd wordt het pakket overgedragen aan de vervoerder. Zowel in Nederland als daarbuiten hebben we een ruime keuze uit distributiepartners. Wij zoeken met plezier voor je uit wat voor jou de optimale verzendoplossing is, met de scherpste tarieven.

Soepele retourafhandeling

Retouren horen bij webshopbeheer en dus ook bij e-fulfilment. Wij handelen de retourlogistiek correct en snel voor je af. Dat scheelt jou gedoe en levert je toch een tevreden klant op. Die daardoor misschien weer bij je terugkomt.

IT & datakoppelingen bij e-fulfilment

Een goed beveiligde koppeling tussen jouw webshop-ordersysteem en ons magazijn is een belangrijk onderdeel van ons e-fulfilmentproces. Net als de datakoppelingen met de vervoerders voor alle verzendinformatie, inclusief track & trace-gegevens voor je klant.

Wil je overstappen van zelf je logistiek uitvoeren naar professioneel e-fulfilment? Neem dan contact op met onze fulfilmentspecialisten!

Contact

Fulfilment uitbesteden?

Wil jij je fulfilment goed op de rit hebben? Neem direct contact op met één van onze fulfilment specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Wil jij je webwinkellogistiek uitbesteden en ben je op zoek naar een betrouwbare e-fulfilment partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan al jaren op rij in de top van de beste e-business bedrijven van Nederland...
Lees verder... about Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?