Direct Mail, Printen, Paperwrap, banderen, couverteren, mailing versturen

Direct mail

Direct mail versturen is één van de meest effectieve marketinginstrumenten voor bedrijven. Geen wonder, want een printcampagne in de vorm van geadresseerde drukwerk heeft immers veel voordelen.

De attentiewaarde van een mailing in de brievenbus is hoog. Zo heeft post meer fysieke contactmomenten, wordt vaker en langer bewaard en meestal door meerdere personen gelezen. Dit maakt direct mailing het perfecte middel om jouw boodschap te communiceren. Zeker nu, met minder post op de deurmat, valt jouw boodschap nog meer op!

Een scala aan direct mail mogelijkheden

Kwaliteit en snelheid, dat staat bij de productie en verzending van jouw direct mail voorop. In kleine of grote volumes, gepersonaliseerde brieven, acceptgiro’s, brochures, postkaarten of selfmailers. Verzonden in een ‘bio’folie, paperwrap of envelop. Wij produceren en verzenden elke mailing, razend snel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Jaarlijks verzenden wij meer dan 20 miljoen mailingen in de meest uiteenlopende vormen zoals:

  • Een brief in een standaard of een opvallende bedrukte envelop
  • Een kaart of brief met een actie pasje of kortingscoupons
  • Postkaart formaat A6, A5, A4 of een kaart met een afwijkende vorm
  • Folder of brochure met gepersonaliseerde begeleidende brief
  • Bedrijfsmagazines, brochures en catalogi
  • Selfmailers

Wil je direct mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact met één van onze direct mail specialisten op voor advies.

Beginnen met direct mail? Bekijk hier onze tips voor jouw direct mailing.