Direct Mail versturen, direct mailing versturen

Direct Mailing

Een direct mailing versturen is één van de meest gebruikte instrumenten in de marketingmix. Geen wonder, want het is een beproefd en krachtig middel om uw doelgroep te bereiken. Met direct mailing benadert u uw (potentiële) klanten persoonlijk en gericht met geadresseerde brievenbus reclame.

De attentiewaarde van reclame in de brievenbus is hoog en dit maak direct mailing het perfecte middel om uw boodschap te communiceren. Zeker nu, met minder post op de deurmat, valt uw direct mail nog meer op! Wilt u de marketing activiteiten uitbreiden met direct mail? Wij verzorgen totale productie, van creatie tot en met de verzending. Hiervoor bieden wij bovendien een scala aan mogelijkheden.

Direct mailing voorbeelden

  • Brief in een envelop
  • Brief of kaart met actie pasje of kortingscoupons
  • DM-kaart A6, A5, A4 of kaart met een afwijkende vorm
  • Folder of brochure met begeleidende brief
  • Magazine over uw bedrijf of organisatie
  • Krant met bijlage of gimmick
  • Selfmailer

Kwaliteit en snelheid

Om u de kwaliteit en korte levertijden te garanderen beschikken wij over hoogwaardige productietechnieken. Uw mailingen, brieven, brochures en acceptgiro’s grafisch afwerken? Ook dat is onderdeel van ons totaalpakket. Het rillen, vouwen, perforeren, snijden, sealen, adresseren of couverteren gebeurt in huis en machinaal. Zo produceren wij selfmailers, gepersonaliseerde brieven,  uitnodigingen, leaflets, paperwraps  en postkaarten razend snel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Met direct mail is het mogelijk uw doelgroep gericht en zo persoonlijk mogelijk te bereiken met een effectieve en relevante reclameboodschap. Wat is de beste keuze om uw mailing te versturen? Wij denken graag met u mee om maximale respons uit uw actie te halen. Neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Bekijk hier onze tips voor uw mailing.