Sealen / folie verpakken bij Nic. Oud

Folie verpakken van jouw drukwerk

Je wilt dat jouw magazines, direct mailing, brochures, folders of kranten in topconditie bij de ontvanger in handen komen. In folie verpakken (sealen) is de perfecte bescherming van jouw drukwerk. Van standaard en conventioneel tot slim en verrassend. Grote aantallen zijn geen enkel probleem. Per dag verwerken we meer dan 1 miljoen poststukken en hebben daarmee de grootste sealcapaciteit van de Benelux.

Opties in folie verpakken

  • Folie verpakken / sealen
  • Flowpacken
  • Sealen in bedrukte folie
  • Product samples meesealen
  • Boek verpakken in seal
  • Gimmicks plakken of insteken

Een folieverpakking is uitnodigend en wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het verpakken, sealen, van direct mail in folie. Adresdragers, bijlages productsamples of gimmicks kunnen direct worden mee geseald. Er zijn verschillende soorten folies met elk zijn specifieke uitstraling en producteigenschappen.

Milieuvriendelijke folie

Bij Nic. Oud is het mogelijk jouw drukwerk te verzenden in milieuvriendelijke folie. Deze biobased folies zijn in meerdere varianten te verkrijgen. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar of volledig recyclebaar binnen het reguliere inzamelsysteem (afval is grondstof) en een aantal soorten zijn volledig composteerbaar.

Lees hier voor de uitleg van de verschillende soorten folieverpakkingen.

Meer over de soorten folieverpakkingen >

Drukwerk in folie verpakken gebeurt op de Ferag volautomatisch en met de nieuwste technologie. Bekijk hier de video, folie verpakken op hoge snelheid.

TIP: Gesealde poststukken verzenden en kosten besparen?