DNST_Gepersonaliseerde folder

Geadresseerde folders

In samenwerking met Kiesjefolders heeft Nic. Oud een mooi en nieuw printmediakanaal ontwikkeld; de geadresseerde folders.

Wat zijn geadresseerde folders?

Bij Kiesjefolders kiest de consument zelf de aanbiedingsfolder(s) van bedrijven en/of merken waarin hij/zij is geïnteresseerd. Het geadresseerde pakket met de uitgekozen folders wordt door PostNL bij de deelnemer bezorgd. Kiest de deelnemer jouw folder, dan weet je zeker dat jouw aanbieding de 100% geïnteresseerde consument bereikt. Want wij sturen jouw folder alleen naar de consument die er om vraagt.

Kiesjefolders bereikt met het folderpakket meer dan 180.000 consumenten op meer dan 120.000 huisadressen. Het aantal Kiesjefolders deelnemers groeit maandelijks met 10.000 adressen.

Op deze manier valt jouw folderaanbieding bij uitsluitend de 100% geïnteresseerde consument op de deurmat

Via het Kiesjefolders platform vragen wij aan 60.000 deelnemers of zij de aanbieding van jouw merk / product willen ontvangen. Het aantal aanmeldingen is sterk afhankelijk van het product. Vervolgens zorgen we dat jouw folder of flyer wordt toegevoegd in het wekelijkse geadresseerde folderpakket. Wij hanteren hiervoor een minimum van 5.000 aanvragen. Dat klink misschien ingewikkeld maar dat is het niet, het werkt als volgt:

1ste week, wij vragen de Kiesjefolders deelnemers of ze jouw folder met de aanbieding willen ontvangen

2de week, het aantal aanvragen is bekend en de folder kan worden gedrukt

3de week, jouw folder zit bijgevoegd in het Kiesjefolderspakket en valt bij de consument op de mat. Zet je schrap voor de extra verkoop!

Aantal folders en de kosten

Het aantal deelnemer dat jouw folder kiest is vooraf moeilijk in te schatten en volledig afhankelijk van het product dat je aanbiedt. We kunnen natuurlijk ook een maximaal aantal folders/ deelnemers afspreken. Je betaalt per folder/ ontvanger. Hiervoor hanteren wij een staffel, hoe meer folders hoe lager de prijs per folder. Prijzen zijn exclusief de éénmalige kosten van € 250,- en het drukwerk van de folders, dat wij natuurlijk graag voor je regelen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van geadresseerde folders? Neem contact op met de print media specialisten van Nic. Oud

Verrassende foldermogelijkheden

Naast de folders in het Kiesjefolderspakket zijn er meer advertentiemogelijkheden zoals de verrassingsfolder en de voorbladadvertenties. Op onze website lees je meer over de advertenties mogelijkheden bij Kiesjefolders.

Nic. Oud is participant van Kiesjefolders.nl