Paperwrap

Een Paperwrap valt op en pakt goed uit. Een verpakking die net even anders is. Deze papieren verpakking geef je mailing extra attentiewaarde en heeft unieke segmentatiemogelijkheden en een duurzame uitstraling. Dat valt op!

Paperwrap voordelen:

  • Geschikt voor het verpakken en verzenden van reclamedrukwerk, magazines of brochures met één of meer bijlages
  • Een gepersonaliseerde inhoud kan worden gematcht met het adres van de ontvanger
  • Unieke communicatiemogelijkheden, door volledige personalisatie in print
  • Milieuvriendelijkere uitstraling van papier
  • Korte doorlooptijden

Paper-WrapNet even anders

Deze papieren wrap is net even anders en een alternatief voor de traditionele envelop of een folie verpakking.

Bedrukte papierverpakking

De Paperwrap papierverpakking is variabel te bedrukken in full colour. Jij bepaalt de vorm, bedrukking evenals de uitstraling. En die kan voor elke uiting, doelgroep of ontvanger uniek zijn. Een gepersonaliseerde verzendverpakking geprint op onze innovatieve, data gestuurde inkjetprinter. Heeft de inhoud een gepersonaliseerde boodschap? Met de Paperwrap kun je de inhoud matchen met het adres van de ontvanger. Dit geeft je de mogelijkheid jouw doelgroep met een 1-op-1 aanbod te benaderen.

Alternatief voor een folieverpakking bij internationale verzendingen

De Paperwrap is een goed alternatief voor een folieverpakking. Zeker nu folie niet meer worden geaccepteerd voor verzending naar Wallonië. Tegelijkertijd geldt er in Frankrijk immers ook een verbod voor het verzenden van drukwerk in plasticfolies. Dit maakt de Paperwrap, voor bedrijven met internationale verzendingen een uitstekende alternatieve verzendverpakking.

Tip: Lees meer over Variabel Data Printen om jouw Paperwrap te personaliseren.

Wil je weten hoe de Paperwrap voor jouw direct mailcampagne van toegevoegde waarde kan zijn? Vraag direct meer informatie of modellen aan, onze specialisten adviseren je graag.

Aanvraag Paperwrap model