DIRECTMAILVERSTUREN.NL

Portokosten

Wil je besparen op Postkosten? Wanneer je partijenpost zoals brieven, mailingen, catalogi, magazines, tijdschriften en pakketten verstuurt via Nic. Oud, kun je flink besparen op de portokosten.

Wij zijn Premium partner van PostNL en B-Post (België). Ook zijn wij door La Poste (Frankrijk) geaccrediteerd en verzorgen we de directe sortering volgens de richtlijnen van de Franse postbezorger. Zonder omweg, dat bespaart jou tijd en geld. En door onze volumecontracten in zowel Nederland als bij de internationale posterijen profiteer je altijd direct van aantrekkelijke kortingen.

Naast de aantallen, gewicht en formaat is ook het service kader van de postverspreider van belang bij het berekenen van de portokosten. Neem voor het berekenen van de scherpste posttarieven rechtstreeks contact op met de verzendexperts van Nic. Oud. Wij rekenen het graag voor jou uit!

Slimme tips om te besparen op portokosten

Portokosten vormen vaak de grootste kostenpost bij bijvoorbeeld een direct mail campagne. Ook voor de webwinkels is de porto een serieuze kostenpost; een verschil van een paar procent maakt op jaarbasis al een groot verschil. Hoe kun jij besparen? Vraag direct een offerte aan.

Tip1 : Het gewicht van het poststukBesparen op portkosten > weeg direct mail
Bij het ontwikkelen van een mailing is het beter om vooraf te bepalen wat de mailing in zijn totaliteit gaat wegen en de verzending gaat kosten. Kies hiervoor het juiste gramgewicht voor jouw mailing. Vergeet daarbij ook niet de verzendverpakking en een eventuele gadget mee te wegen. Een folieverpakking weegt minder dan een envelop. Een 80 grams C5 envelop weegt 7,1 gram een folieverpakking voor hetzelfde formaat weegt 1,8 gram. Zo blijft een mailing wellicht in een lagere gewichtstabel.

Tip2: Bezorgsnelheid van de zending
Hoe langer de post onderweg mag zijn, hoe lager de portokosten. Is de precieze dag van bezorging niet zo belangrijk? Kies dan voor een servicekader met een langere verzendtijd. Dit kan in de kosten aanzienlijk schelen.

Lees hier onze tips waarmee je kunt besparen op jouw portokosten.