Sealen Folieverpakking

Sealen

Sealen in een verpakkingsfolie zorgt voor een perfecte bescherming van het drukwerk. Tijdens het transport en de bezorging door de postbode, beschermd de folie het drukwerk tegen weersinvloeden. Het sealen in folie wordt wordt veel toegepast voor het verpakken van drukwerk zoals, magazines, periodieken, brochures en direct mail.

Waarom sealen in folie?

  • Bescherming van het drukwerk tegen vocht en vuil
  • Direct op de post voorzien van een adresdrager
  • Foliemateriaal is licht in gewicht, besparing op de kosten
  • Sterk en veerkrachtig verpakkingsmateriaal
  • Meerdere bijlages blijven goed bijeen in een sealpakket
  • Mee sealen of insteken van product samples of gimmicks
  • De snelste verwerking voor direct mail en tijdschriften in grote volumes
Gadgets mee sealen Nic. Oud
Gadgets mee sealen met een magazine

Voor ons is het verpakken van grote aantallen drukwerk geen enkel probleem. Per dag verwerken we meer dan 1 miljoen poststukken en daarmee beschikken wij over de grootste sealcapaciteit van Nederland.

Meer verpakkingsopties in folie

  • Krimpfolie verpakken, door verhitting krimpt de transparante folie om het verpakte materiaal, voor het stevig verpakken van bijvoorbeeld kalenders, boeken, leespakketten
  • Flowpacken, is het ‘losjes verpakken van producten in folie. Deze folie kan transparant of bedrukt zijn. Denk aan het verpakken van samples, snoepjes, theezakjes en zeepjes.

Soorten verpakkingsfolie

Wij sealen in verschillende foliesoorten, met elk zijn eigen look en feel. Helder transparant, semi-transparant of gekleurd. Ook is sealen in een gemetalliseerde folie of een bedrukte folie is mogelijk.

Nieuw: PCR-folie

Vanaf april 2022 vervangen wij alle 100% PE-verpakkingsfolie door PCR-folie. Een bewuste keuze, want hiermee verminderen wij de milieu-impact van onze bedrijfsprocessen en kunnen wij onze producten en diensten verder verduurzamen. Door het gebruik van PCR wordt plastic afval omgezet naar grondstof. Dat draagt niet alleen bij aan de vermindering van de afvalberg, het heeft nog veel meer voordelen voor het milieu. Lees hier meer over de milieuvoordelen van PCR-folie en bestel de productfolder

Grote volumes sealen wij op de Ferag verpakkingsstraat. Deze 35 meter lange machine verpakt, magazines, brochures en direct mail, indien gewenst voorzien van adresdrager op hoge snelheid.

Bekijk hier de video >