Variabel Data Printen bij Nic. Oud

Variabel data printen

Het toepassen van variabel data printen maakt jouw communicatie écht persoonlijk en relevant. Bij deze printmethode stuurt de data het printproces aan. Naast de eenvoudige print variabele zoals de NAW-gegevens of de aanhef wordt ook de inhoudelijke content afgestemd op de ontvanger. Persoonlijke communicatie in print op basis van jouw data, geheel variabel, zowel de tekst als het beeldmateriaal.

Diversiteit in variabel data printen

Wij produceren een grote diversiteit en vari√ęteit aan full colour documenten van hoge kwaliteit. De mogelijkheden en toepassingen van variabel data printen zijn breed. Met tekstwissels en afwisseling van beeld maak jij de boodschap optimaal persoonlijk; gericht op de ontvanger, met de informatie die aansluit op zijn/haar behoeften. Relevantie ten top.

Wij beschikken over de meest geavanceerde software en machines om jouw data om te zetten in jouw persoonlijke print communicatie. In kleine, grotere en zeer grote volumes. Dankzij de nieuwe generatie digitale printers is de kwaliteit van hetzelfde niveau als regulier offset drukwerk.

Bijkomende voordelen van variabel data printen;

  • Een relevante direct mail aanbieding verhoogt de response
  • Met een boodschap die aansluit aan de informatiebehoefte identificeert men zich sneller met jouw merk
  • Vermindering van de kosten doordat je gerichte campagne kunt uitvoeren, minder volume generiek drukwerk en geen voorraad verouderd materiaal

Wil je weten hoe jij variabel data printen kunt inzetten voor communicatie in print? Onze specialisten vertellen je graag meer.