Variabel Data Printen bij Nic. Oud

Variabel data printen

Het toepassen van variabel data printen maakt uw communicatie écht persoonlijk en relevant. Bij deze printmethode stuurt de data het printproces aan. Naast de eenvoudige print variabele zoals de NAW-gegevens of de aanhef wordt ook de inhoudelijke content afgestemd op de ontvanger. Persoonlijke communicatie in print op basis van uw data, geheel variabel, zowel de tekst als het beeldmateriaal.

Diversiteit in variabel data printen

Wij produceren een grote diversiteit en vari√ęteit aan full colour documenten van hoge kwaliteit. De mogelijkheden en toepassingen van variabel data printen zijn breed. Met tekstwissels en afwisseling van beeld maakt u de boodschap optimaal persoonlijk; gericht op de ontvanger, met de informatie die aansluit op zijn/haar behoeften. Relevantie ten top.

Wij beschikken over de meest geavanceerde software en machines om uw data om te zetten in uw persoonlijke print communicatie. In kleine, grotere en zeer grote volumes. Dankzij de nieuwe generatie digitale printers is de kwaliteit van hetzelfde niveau als regulier offset drukwerk.

Bijkomende voordelen van variabel data printen;

  • Een relevante direct mail aanbieding verhoogt de response
  • Met een boodschap die aansluit aan de informatiebehoefte identificeert men zich sneller met uw merk
  • Vermindering van de kosten doordat u gerichte campagne kunt uitvoeren, minder volume generiek drukwerk en geen voorraad verouderd materiaal

Wilt u weten hoe u variabel data printen kunt inzetten voor communicatie in print? Onze specialisten vertellen u graag meer.