e-Fulfilment, webshop management, logistiek webshop bij Nic. Oud

Webshop management

Zoals steeds meer ondernemingen is uw bedrijf actief op het gebied van e-commerce. En ook als dit niet tot uw core-business hoort, wilt u een vlekkeloze uitvoering van het webshop management.

Ook dan is Nic. Oud een partner met meerwaarde. We verzorgen – in nauwe samenwerking met uw afdeling customer service – het volledige beheer van uw webwinkel.

Ondersteuning webshop management

Alle benodigde activiteiten voor een goed lopende en concurrerende webshop zijn bij Nic. Oud in vertrouwde handen middels webshop management. Ons team verzorgt voor uw webshop of webwinkel bijvoorbeeld:

  • Nieuwe artikelen plaatsen
  • Voorraad beheren
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren
  • Productfotografie regelen
  • Betalingen checken
  • Backorders verwerken

IT

Essentieel hierbij is de koppeling tussen uw webshop platform en ons Warehouse Management System (WMS) voor het realtime doorgeven van orders, het synchroniseren van artikelinformatie, voorraadinformatie, de communicatie over afhandeling van orders, de koppeling naar de vervoerders voor de verzendinformatie en track & trace-gegevens. Al deze gegevens kunnen worden omgezet in slimme management-informatie voor trendanalyse, bijsturing, seizoen fluctuatie, etc. Wij investeren en innoveren doorlopend in onze IT-systemen. Op IT gebied hebben wij gedegen kennis in huis.

Meer informatie? Wilt u e-Fulfilment uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan direct contact met Leo Caster of Myrthe Paassen.