direct mail sealen

Direct Mail

Sealen

Voor het verpakken en verzenden van direct mail is sealen de perfecte oplossing. De folieverpakking beschermt het drukwerk optimaal, het is opvallend en bovendien licht in gewicht en vaak goedkoper dan andere verzendverpakkingen.

Een folieverpakking is uitnodigend en wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het verpakken, sealen, van direct mail in folie. Adresdragers, bijlages productsamples of gimmicks kunnen direct worden mee geseald. Er zijn verschillende soorten folies met elk zijn specifieke uitstraling en producteigenschappen.

Opties voor direct mail sealen:

  • transparante PCR-folie, zeer flexibele sterke folie, helder transparant de inhoud is hierdoor direct goed zichtbaar
  • transparante PP folie, deze folie is glashelder, kraakt en is nauwelijks rekbaar. Het is een harde folie en heeft een chiquere uitstraling dan de PE folie
  • gemetalliseerde folie, de basis van deze folie is een PP folie waar metaal opgedamd is waardoor de folie een feestelijke zilveren uitstraling krijgt. Deze folie geeft direct mail een hoge attentiewaarde op de deurmat of in de winkel
  • biofolies, verpakkingsfolie uit hernieuwbare grondstoffen
  • parelmoer folie, is een PP folie een witte parelmoer glans. Deze folie is geschikt voor hoogwaardige full colour bedrukking
  • krimp folie, bij het krimpen wordt de folie verhit waardoor de folie strak om het product heen komt te zitten
folieverpakking

Wat is de beste manier om jouw direct mail te versturen? Wat levert de meeste respons op? Daarover denken wij graag met je mee.

Besparen op verzendkosten
Nic. Oud is ook expert in wereldwijd verzenden van onder meer direct mail. Hiermee kun je flink besparen op de portokosten.

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?