Direct mail sealen

Voor het verpakken en verzenden van direct mail is sealen de perfecte oplossing. De folieverpakking beschermt het drukwerk optimaal, het is opvallend en bovendien licht in gewicht en vaak goedkoper dan andere verzendverpakkingen.

Een folieverpakking is uitnodigend en wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het verpakken, sealen, van direct mail in folie. Adresdragers, bijlages productsamples of gimmicks kunnen direct worden mee geseald. Er zijn verschillende soorten folies met elk zijn specifieke uitstraling en producteigenschappen.

Opties voor direct mail sealen

direct mail sealen opvallen folieverpakking
Transparante PE folie, zeer flexibele sterke folie, helder transparant de inhoud is hierdoor direct goed zichtbaar
Transparante PP folie, deze folie is glashelder, kraakt en is nauwelijks rekbaar. Het is een harde folie en heeft een chiquere uitstraling dan de PE folie
Gemetalliseerde folie, de basis van deze folie is een PP folie waar metaal opgedamd is waardoor de folie een feestelijke zilveren uitstraling krijgt. Deze folie geeft direct mail een hoge attentiewaarde op de deurmat of in de winkel
Transparante Bio folie PLA / Bio folie Zetmeel , Dit zijn composteerbare folies verkrijgbaar in twee varianten en zijn voorzien van een kiemplantlogo met certificeringsnummer waardoor de ontvanger duidelijk kan zien dat de folie milieubewust gekozen is.
Suikerriet folie, is hét biobased alternatief voor de traditionele PE folie. Suikerriet folie is voor minimaal 80% is geproduceerd uit hernieuwbare grondstof. Het materiaal is volledig recyclebaar binnen het reguliere inzamelsysteem.
Parelmoer folie, is een PP folie die is opgeschuimd en heeft standaard een witte parelmoer glans. Deze folie is geschikt voor hoogwaardige full colour bedrukking.
Krimp folie, bij het krimpen wordt de folie verhit waardoor de folie strak om het product heen komt te zitten.

Wat is de beste manier om jouw direct mail te versturen? Wat levert de meeste respons op? Daarover denken wij graag met je mee.

Wil je meer weten? Neem direct contact op voor persoonlijk advies.