Op zoek naar inspiratie? Bestel de Inspiratiekalender 2019

Inspiratiekalender Nic. Oud 2019

Met de nieuwe Inspiratiekalender wensen wij onze relaties een inspirerend 2019. Deze jaarlijkse kalender met twaalf inspirerende maanden vol marketing en communicatie momenten versturen wij eind november naar onze relaties.

Inspiratiekalender, mailmomenten in één overzicht

Een succesvolle direct mail campagne begint met een strategie en de doelgroep selectie. Deze kalender is een handig hulpmiddel om de relevante momenten van de doelgroep te vinden en op aan te haken met een communicatiecampagne. En met alle feestdagen, vakanties en evenementen van 2019 in één overzicht kies je snel en makkelijk het juiste moment om te communiceren met de doelgroep. Kortom er is inspiratie genoeg!

Voorbeeld van moment marketing

Sinds 2015 stelt Nic. Oud de inspiratiekalender samen en stuurt deze, met de bureaukalender, naar onze relaties. Inmiddels een traditie en een perfect voorbeeld van moment marketing.

Bestellen

Bent u nog geen relatie van Nic. Oud? Geen probleem, wij sturen u de Inspiratiekalender 2019 gratis toe. Vul het onderstaande formulier in en binnenkort heeft u de kalender in de bus.

Vraag hier de Inspiratiekalender 2019 aan!

aanvragen

Beginnen met Direct Mail? Wij helpen je graag!

Beginnen met direct mail

 

Deze Nic. Oud eindejaarsmailing met de Bureau-, en Inspiratiekalender voor 2019 is geprint op FSC papier, is verpakt in biofolie en CO2 neutraal verzonden.

Wilt u ook nog voor het einde van dit jaar een uw relaties een direct mail sturen? Neem dan direct contact op met ons team van direct mail specialisten.