Dé Inspiratiekalender voor een inspirerend 2018

Inspiratiekalender 2018

Een succesvolle direct mail campagne begint met het strategisch plannen van de communicatiemomenten. De Inspiratiekalender is een handig hulpmiddel om de belangrijke momenten van je doelgroep te onderzoeken. Denk aan traditionele feestdagen, sport- , of branche gerelateerde evenementen. Markeer deze momenten op je Inspiratiekalender. Zo heb je de planning voor het nieuwe jaar in één overzicht.

Inspirerend 2018 nr 2Inspirerend 2018

Maak van de Inspiratiekalender jouw persoonlijke moment-marketingkalender. Claim het moment en haak in met relevante content. Op het juiste moment aanwezig zijn mét verrassende en relevante content is één vereiste bij moment marketing. Maar hoe zorg je dat de boodschap ook aansluit op de interesses en behoefte van de ontvanger? Met target marketing of te wel Targeting is het nu ook mogelijk de ontvanger persoonlijk te benaderen in print. Opvallend, persoonlijk, fysiek en tastbaar op de deurmat.

Kun je voor 2018 meer inspiratie gebruiken? Ons team van direct mail specialisten helpen je graag. Neem direct contact op!

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Pasjes in alle soorten en maten

Bureaukalender 2018

Deze eindejaarsmailing met de Bureau-, en Inspiratiekalender verpakt in de Paperwrap verzenden we inmiddels voor het derde jaar. Is deze direct mailing nu een voorbeeld van moment marketing, of spreken we van nu van een traditie? In ieder geval rekent een vast aantal gebruikers op deze kalenders en ontvangen wij in oktober al aanvragen voor de kalender van het nieuwe jaar.

Wil jij ook het jaar goed afsluiten met een eindejaarsmailing of het nieuwe jaar beginnen met een nieuwjaarsmailing? Wacht niet te lang en vraag een offerte aan. Want 2018 is al in zicht!