Multi-Channel ”The future of E-commerce”

nieuw logo

Op 29 november as. sponsoren wij het 5e Multi-Channel Netwerk event met als thema ‘The future of E-commerce’. Tijdens een smaakvol ronde tafel diner presenteren wij u twee vooraanstaande en inspirerende gastsprekers.

Toekomst e-Commerce

Martin Newman, global E-commerce leader zal met u terugkijken op de ontwikkelingen op E-commerce gebied en multi-channel retailing in 2012 en met u vooruitkijken op wat E-commerce in de toekomst gaat brengen. Met onderwerpen als Cross channel, Internationalisering, Social Media, Mobiel en zijn toekomstvisie.

Succesvolle overtuigingstechnieken

Vervolgens neemt Bart Schutz u mee in zijn presentatie door de geestverruimende wereld van het verleidbare klantbrein. Hij enthousiasmeert u door de vele overtuigingstechnieken en succesvolle online voorbeelden. U verlaat de zaal vol energie om alle (voor 95% onbewuste) breinen van uw online klanten en prospects te verleiden. Bovendien bent u overladen met direct toepasbare tips & tricks. Op naar 100% conversie!

Naast dit inspirerende sprekersduo kunt u genieten van een smaakvol drie gangen diner en zult u kennis en ervaringen delen met andere branchegenoten over nieuwe trends, mogelijkheden, de praktijk, uitdagingen en risico’s op het gebied van Multi-Channel E-commerce en communicatie.

Na elke gang wijzigt de tafelschikking, zodat u met verschillende tafelgenoten kunt discussiëren en uw netwerk verder kunt uitbreiden. Graag nodigen wij u uit om plaats te nemen aan één van de dinertafels.

Lees meer over het Multi-Channel Netwerk event en meld u aan!