dance4life: Because white walls are boring

Om deze (video) embed te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Witte muren, daar weet Selwyn Senatori wel raad mee. Een kleurige muurschildering met verwijzingen naar de activiteiten die typisch zijn voor Nic. Oud. In plaats van de karakters achter een eettafel een gezellige transportband vol kleurrijke pakketten. Zo hebben de medewerkers van Nic. Oud dagelijks hun piece of art.

dance4life

Het kunstwerk is door Selwyn aangeboden aan dance4life en door Patrick Oud, gekocht op de veiling van de dance4life’s funky fundraisers. De opbrengst van het diner en de veiling komt ten goede aan de voorlichtingsprogramma’s van dance4life.

dance4life

dance4life werkt samen met jongeren over de hele wereld aan een gezonde toekomst. Dit doen zij door middel van seksuele voorlichting en maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen. Daarbij richten ze zich ook op overheden, om ervoor te zorgen dat ze wetten veranderen of juist doorvoeren. Het Nederlandse initiatief vindt plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten.

Nic. Oud ondersteunt dance4life onder andere als donateur, een friend4life.

Voor meer informatie ga naar: https://www.dance4life.nl/