Bezorgopties / Pakketten versturen bij Nic. Oud

Pakketten versturen

Bij het versturen van pakketten en brievenbuspakjes profiteren webshops en bedrijven van onze scherpe verzendtarieven en volumekortingen. De voordelen van het verzenden als brievenbuspakketje zijn:

 • De verzending is goedkoper dan een standaard pakket dat niet door de brievenbus past
 • Het brievenbuspakketje heeft net als bij een gewoon pakket een Track & Trace code
 • Je klant niet thuis hoeft te zijn om het product in ontvangst te nemen, het past door de brievenbus
 • Binnen Nederland wordt het de volgende werkdag bezorgd (indien op een werkdag besteld)
 • Duurzamer, het is compact en er is weinig tot geen vulmateriaal nodig

Twijfel je, of de producten die jij wilt verzenden wel als brievenbuspakketje verzonden kunnen worden? Neem dan contact op met de verzendspecialisten van Nic. Oud.

DNST_brievenbuspakketjeBrievenbuspakketten fulfilment

Voor de gehele fulfilment van brievenbuspakketten bestelling ben je bij ons aan het goede adres. Opslag van voorraad, pakketten vullen, verpakken, etiketteren en verzenden dat kunnen wij allemaal onder één dak. Dat maakt ons flexibel, snel en betrouwbaar. Daarom werken wij voor veel webwinkels die abonnementen aanbieden voor fysieke producten. Van beautyproducten tot ondergoed. Jij levert de data en wij regelen de rest, daar heb je geen omkijken meer naar! Een sample toevoegen van een nieuw product of een ander verrassing voor je klant meesturen zijn voorbeelden van de extra mogelijkheden die wij bieden.

Onze distributiepartners voor pakketten

De distributiepartners waarmee wij in heel Europa samenwerken, hanteren dezelfde standaarden als Nic. Oud: kwaliteit en hoge service. Voor de verzending van buitenlandse pakketten hebben we direct toegang tot de belangrijkste internationale distributienetwerken. Nic.Oud verzorgt de verzending van pakketten wereldwijd voor kleine én grote webwinkels.

Wij werken o.a. samen met:

 • PostNL post- en pakketdiensten, met servicepunten in Nederland en België
 • DHL pakket- en expressdiensten wereldwijd
 • DPD pakketdiensten in Europa
 • UPS expressdiensten wereldwijd
 • Red je Pakketje – dezelfde avond bezorgd in Nederland
 • Brouwer Transport voor overnight palletvervoer in Nederland en België

Ruime keuze in bezorgtijden

De kracht van e-commerce is dat jouw klanten ook buiten de winkeltijden kunnen shoppen en hun aankoop kunnen laten bezorgen op de plaats, dag en tijdstip welke hem of haar het beste past. Nic. Oud biedt je ruime keuzemogelijkheden voor brievenbuspakketten als standaard pakketten versturen, zoals volgende werkdag, dezelfde werkdag, in een bepaald tijdvak, op zondag of een specifieke dag, ’s avonds of op een afleverpunt naar keuze.

Dankzij nauwe samenwerking met PostNL worden jouw orders verwerkt tot 22.00 uur… en standaard de volgende dag bezorgd.

Heb je specifieke wensen voor het versturen van je pakketten? Neem contact op want we hebben voor elke wens een oplossing.