DSC_0936-1920x260

Printen

Variabel en ongelimiteerd

Van onze printers rollen de meest rake direct-mailcampagnes. Van gepersonaliseerde brieven inclusief unieke QR-codes tot geadresseerde kaarten met een kortingspasje. Onbegrensd printpotentieel is één van onze uitgesproken sterke punten. Hiermee realiseren we persoonsgerichte content en papierbesparende oplossingen voor elk volume. En: de grootste kans op respons!

Denk aan deze printmogelijkheden:

  • inprinten van zowel basis- als variabele gegevens
  • full colour high-speed inkjetprint van de rol
  • inkjetten op papier, pasjes, folie en andere substraten

Of aan deze digitale print-innovaties:

Personaliseren in print met variabele data

Zijn je klantdata optimaal verwerkt? En heb je een aantrekkelijk aanbod? Dan gieten wij je printmarketingcampagne in een aanlokkelijke vorm, toegespitst op de interesses van elke ontvanger. Per afdruk zijn variaties in tekst en afbeeldingen mogelijk. Hierdoor wordt de boodschap ultiem persoonlijk. Vlijmscherpe offline targetmarketing via direct mail!

Voorbeelden hiervan: productbrochures met uitsluitend relevante aanbiedingen, theaterprogrammaboekjes met een geselecteerd genre voorstellingen of een uitnodiging voor een evenement met een routebeschrijving vanaf jouw huis. Extra voordeel van gesegmenteerde content: lagere kosten voor printen en verzenden.

Printen variabel en ongelimiteerd
Voorbeeld van variabele data in print, aanbod van verschillende landen, in verschillende talen, voorzien van NAW-gegevens van ontvanger

Printing on demand (POD)

Printing on demand beperkt onnodige voorraad en papierverspilling. Een document wordt pas geprint zodra er een bestelling voor is. Online documentbestellingen worden gekoppeld aan je webshop en na order meteen geprint. Dit verkort de doorlooptijd van bestellen tot verzending

Met POD leveren wij jouw documenten snel en in de gewenste oplage. Syllabi of brochures ‘s ochtends besteld? Dezelfde dag nog geprint en verzonden! Dat is document fulfilment in optima forma.

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Wil je duurzamer en voordelig verzenden? Biosiel, de nieuwste ontwikkeling van direct mailspecialist Nic. Oud, is een gamechanger in de postwereld. De sterke lichtgewicht papieren verpakking kan zo bij het oud papier. Niet eerder was het zo makkelijk om de...
Lees verder... about Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?