Direct mail sealen

Sealen

Grote en kleine volumes, duurzame folie

Sealen of folieverpakken is een slimme manier om drukwerk een tijdelijk verzendjasje te geven. Met de grootste seal-capaciteit voor drukwerk in Nederland verwerken wij kleine tot megagrote volumes moeiteloos. Of het nu gaat om magazines, brochures of direct mail. En goed om te weten: wij  gebruiken duurzamere foliesoorten.

Voordelen van drukwerk(pakketten) sealen in folie

  • sterk en veerkrachtig verpakkingsmateriaal
  • beschermt drukwerk tegen vocht en vuil
  • kan met een adresdrager direct op de post
  • licht in gewicht, dus kostenbesparend
  • makkelijk bijvoegen van samples en bijlages
  • snelste verwerking van grote volumes

Verpakkingsfolies met eigen look en feel

Wij sealen in verschillende foliesoorten, met elk een eigen look en feel. Helder transparant, semi-transparant of gekleurd. Ook is sealen in een gemetalliseerde folie of bedrukte folie mogelijk.

Stevig of los geseald

Naast standaard sealen leveren we ook andere sealopties, zoals krimpfolie en flowpacken. Krimpfolie – aangebracht door verhitting – geeft een stevige verpakking van bijvoorbeeld kalenders, boeken en leespakketten. Flowpacken is juist het losjes verpakken van producten in folie, transparant of bedrukt. Denk aan samples, snoepjes, theezakjes en zeepjes.

PCR- folie, een bewuste keuze

Inmiddels werken wij alleen nog met het duurzamere PCR-folie. Hiermee wordt plastic afval omgezet naar grondstof. Dit verlaagt de hoogte van de afvalberg en heeft nog meer milieuvoordelen. Lees hier meer over de positieve impact van PCR-folieverpakking.

PCR folie, wat is het verschil

Selectief sealen; minder verspilling, lagere kosten

Ook selectief sealen levert minder verspilling op. Geen random dikke catalogus of pak met reclamekranten, maar alleen de informatie die voor de ontvanger relevant is. Bovendien  – niet onbelangrijk – zorgt het voor lagere productie- en verzendkosten.

Voor het machinaal selectief en variabel samenvoegen van folders, documenten, magazines of brochures beschikken wij over een selectieve-sealmachine met meer dan 25 stations. Hiermee stellen wij unieke geadresseerde mailpacks samen. Denk hierbij aan:

  • persoonlijk samengestelde folderpakketten
  • magazines met geselecteerde coupons of aanbiedingsflyers
  • verschillend samengestelde mailpacks als één postpartij

Besparen op verzendkosten

Nic. Oud is ook expert in wereldwijd verzenden  van partijenpost zoals brieven, mailingen, catalogi, magazines, tijdschriften en pakketten. Hiermee kun je flink besparen op de portokosten.

PCR Productfolder aanvragen

Wil je meer informatie over de eindeloze mogelijkheden over folie verpakkingen?

Vraag onze PCR productfolder aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Drukwerk sealen?

Vraag direct een offerte aan

Amber Oud
+31(0)72 567 1000
aoud@nicoud.nl

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Wil je duurzamer en voordelig verzenden? Biosiel, de nieuwste ontwikkeling van direct mailspecialist Nic. Oud, is een gamechanger in de postwereld. De sterke lichtgewicht papieren verpakking kan zo bij het oud papier. Niet eerder was het zo makkelijk om de...
Lees verder... about Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?