NO_HandmatigeWerkzaamheden_ALG-1920x260-1409922436

Marketing Fulfilment

Jouw briljante concept succesvol uitgevoerd

Je briljante marketingcampagne heeft pas kans van slagen als ook de uitvoering vlekkeloos verloopt. Mis jij die logistieke kennis en verwerkingscapaciteit en loopt je succes hierop vast? Marketing fulfilment door Nic. Oud lost al je uitvoeringsissues op: van inkoop, opslag en voorraadbeheer, tot aflevering van je promotiematerialen. Dit doen we voor B2B- en B2C-marketing fulfilment.

Marketing fulfilment in de praktijk:

  • POS-materialen altijd op afroep beschikbaar…
  • … en tijdig afgeleverd bij 1.100 filialen in binnen- en buitenland
  • uitvoering ‘try before you buy’-marketingactie
  • transport en opslag beursstand-inventaris
  • 1,7 miljoen speelgoedboeken binnen 10 dagen geadresseerd en verzonden

B2B-partner voor marketing fulfilment

Naast onze logistieke en distributie oplossingen produceren wij ook marketingmateriaal. Denk aan printproductie van posters en beursfolders of een beursstand op maat. Dit maakt ons een heel complete B2B-partner van jouw marketingorganisatie.

Bestaat je (social-media)marketingactie uit het versturen van proefpakketjes? Dit noemen we sampling fulfilment en ook hiervoor kun je ons inschakelen. We kunnen deze gepersonaliseerd samenstellen en verzenden.

Varieert je behoefte aan campagnemateriaal? Dan combineren we levering uit voorraad met printing on demand. Met deze efficiënte service voorkom je onnodige productie- en opslagkosten. Een goed voorbeeld van onze flexibiliteit en maatwerkmogelijkheden.

Gepersonaliseerde targetmarketing

B2C-marketing fulfilment geven we een extra impuls door gebruik van variabele klantdata. Heb je een onweerstaanbaar aanbod, dan spitsen wij de inhoud slim toe op de interesses van elke ontvanger. Dit levert gepersonaliseerde offline targetmarketing op, met een hoge kans op respons. En ook hiermee bespaar je kosten, voor productie en verzending.

Duurzaamheid

Als duurzaamheid een belangrijk punt is voor jouw organisatie, dan wil je de supply chain ook zo groen mogelijk houden. Nic. Oud is continu bezig om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo hebben wij 3.634 zonnepanelen geplaatst en maken we optimaal gebruik van herbruikbaar en duurzaam verpakkingsmateriaal. Onze verzendingen worden daarnaast door PostNL CO2-neutraal uitgevoerd.

Wil je in gesprek over onze doeltreffende marketingfulfilment? Vraag vrijblijvend advies over hoe wij je marketingorganisatie kunnen ondersteunen.

icon-contact

Fulfilment uitbesteden?

Wil jij je fulfilment goed op de rit hebben? Neem direct contact op met één van onze fulfilment specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Nieuw: Sealpapier hét alternatief voor sealen in folie

Sealpapier is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Sealpapier, verzendverpakking zonder poespas Sealpapier is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder...

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?