Printen Nic. Oud

Printen

Voor het printen van direct mailing zoals brieven, folders en overige gedrukte media hebben wij alles in huis. Van basic de NAW-gegevens printen op een kaart tot geavanceerd variabele volledig full colour printwerk met hoge afdrukkwaliteit. Wij beschikken over de digitale printmachines om elke printopdracht te verzorgen.

Printen bij Nic. Oud

  • Zwart wit laserprinter van documenten brieven en overige variabele gegevens
  • Digitaal in full colour
  • Hoog volume inkjetten van adresgegevens op enveloppen, kaarten, folie, pasjes, ect.
  • Van de rol, documenten en brieven
  • Full colour in hoge snelheid inkjet-printen van de rol, folders

We passen digitale printtechnieken toe voor:

Variabel printen van data

Door de ontwikkeling van de digitale printtechnieken zijn de innovatieve printmogelijkheden enorm toegenomen. Van simpel de NAW-mailing gegevens op een brief, etiket of verpakkingsfolie printen. Tot een brochure in full colour met geheel variabele content volledig afgestemd op de ontvanger. Het is allemaal mogelijk. Het grote voordeel van digitale printproducties is de mogelijkheid om met tekst en beeld te variëren. Zo kunnen zelfs per afdruk de foto’s en teksten eenvoudig worden afgewisseld. Een direct mail kan op deze manier 1-op-1 op de ontvanger worden afgestemd met een relevante aanbieding in de brievenbus. Snel en flexibel met korte doorlooptijden. Onze “digitale” druktechnieken zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing, in zowel grote als kleine oplagen.

Variabel Data Printen - NicOud
Voorbeeld van variabele data in print, aanbod van verschillende landen, in verschillende talen, voorzien van NAW-gegevens van ontvanger

Lees hier meer over de mogelijkheden van variabel data printen.

Voordeel van Printing On Demand

Met Printing on Demand (POD) leveren wij jouw documenten snel en in de gewenste oplage. Onnodige voorraad en verspilling van materiaal behoort hiermee tot het verleden. Syllabi of brochures deze morgen besteld? Dezelfde dag nog geprint en verzonden dat is Document fulfilment in optima forma.

Wil je meer weten over de innovatieve printmogelijkheden bij Nic. Oud? Informeer bij onze specialisten of vraag direct een offerte aan!