Printen bij Nic. Oud

Printen

Voor het printen van direct mail zoals brieven, folders en overige gedrukte media bieden wij volop keuze. Wij beschikken over de nieuwste machines om elke printopdracht te verzorgen. Van basic gegevens in-printen tot zeer geavanceerde volledig full colour print met zeer hoge afdrukkwaliteit. Door de ontwikkeling van de techniek neemt het aantal innovatieve printmogelijkheden nog steeds toe. Ontwikkelingen die wij op de voet volgen.

Van NAW-mailing gegevens op een brief, etiket, verpakkingsfolie, of een brochure in full colour met geheel variabele content volledig afgestemd op de individuele ontvanger? Ook dat is mogelijk. Het grote voordeel van digitale printproductie is de mogelijkheid om met tekst en beeld te variëren. Zo kunnen per afdruk de foto’s en teksten eenvoudig worden afgewisseld. Ook direct mail kan op deze manier 1-op-1 op de ontvanger worden afgestemd met een relevante aanbieding voor elke ontvanger. Snel en flexibel met korte doorlooptijden. Onze “digitale” druktechnieken zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing in zowel grote als kleine oplagen.

Printen bij Nic. Oud

  • Laserprinten in zwart van mailing gegevens, teksten en overige variabele data
  • Full-colour digitaalprinten
  • Hoog volume inkjetten van mailing gegevens op enveloppen, kaarten, folie, ect.
  • Printen van de rol, documenten en brieven
  • Hoge resolutie full colour inktjetprinten van de rol

We passen deze verschillende digitale printtechnieken onder andere toe voor:

Voordeel van Printing On Demand

Met Printing on Demand (PoD) kan drukwerk snel en in de gewenste oplage worden geleverd, waardoor onnodige voorraad en verspilling van materiaal tot het verleden behoort.

Wil je meer weten over de printen mogelijkheden bij Nic. Oud? Informeer bij onze specialisten of vraag direct een offerte aan!

Lees hier meer over de vele mogelijkheden van variabel data printen.