direktwerbung

Wereldwijde verzendoplossingen

Scherpe tarieven bij premium verzendpartners

Wil je post of pakketten versturen in Nederland of over de grens, dan is de kostenberekening vaak knap ingewikkeld. Verzendkosten hangen af van factoren als aantallen, afmeting, verpakking, gewicht en de gewenste bezorgtermijn. Is het berekenen van de optimale verzendoplossing (elke keer weer) een uitzoekklus? Wij vertellen graag welke opties je hebt.

(Inter)nationale verzendoplossingen voor post en pakketten

Door onze ‘direct entry’ tot de belangrijkste distributienetwerken in binnen- en buitenland hebben wij voor elke verzending een oplossing. Zo is Nic. Oud premium partner van PostNL en B-Post (België) en geaccrediteerd door La Poste (Frankrijk). We verzorgen directe sortering volgens de richtlijnen van dé Franse postbezorger. Op de post zonder omweg, dat bespaart tijd en geld. Wij werken samen met alle grote pakketbezorgers zoals; DHL, DPD, UPS ect.

verzameling-frankeer-2

Lagere verzendkosten door flexibele bezorgtijd

Door onze volumecontracten in zowel Nederland als bij internationale posterijen profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Zeker voor een webshop kan een procent verschil op jaarbasis een serieus bedrag schelen! Is de exacte dag van bezorging niet zo belangrijk? Kies dan voor een servicekader met een langere verzendtijd. Ook dit kan flink besparen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Kostenbesparing door slimme verzendverpakking

Verder adviseren we over de keuze voor verpakkingsmateriaal, bij direct mail bijvoorbeeld. Een verpakkingsfolie of een Biosiel is een stuk lichter dan een envelop. Deze variant kan ervoor zorgen dat een mailing in een lagere – en dus goedkopere – gewichtstabel valt. Neem vooraf altijd de tijd om je complete mailingpakket te wegen, inclusief bijlages, gadgets en verpakking.

Hoe kun jij minder betalen voor verzending van je direct mail of pakketten? Lees onze slimme tips om te besparen op verzendkosten. En vraag een offerte aan als we je hebben overtuigd van onze expertise.

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Wil je duurzamer en voordelig verzenden? Biosiel, de nieuwste ontwikkeling van direct mailspecialist Nic. Oud, is een gamechanger in de postwereld. De sterke lichtgewicht papieren verpakking kan zo bij het oud papier. Niet eerder was het zo makkelijk om de...
Lees verder... about Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?