Direct Mail-acties & voorbeelden

Direct mail voorbeelden NicOud

Op zoek naar voorbeelden van Direct Mail acties? De direct mail specialisten van Nic. Oud helpen je graag.

Voor onze klanten maken wij innovatieve en resultaat gedreven direct mailcampagnes, met een boodschap die echt aankomt. Dat maakt direct mail effectief, een prachtig middel om je conversie te stimuleren en je marketingdoelstellingen te behalen.

Personaliseren met direct mail

Door je aanbieding te personaliseren kun je jouw doelgroep op het juiste moment aanspreken met een voor de ontvanger relevante informatie of aanbieding. Door personalisatie in print toe te passen, hebben klanten van Nic. Oud de response op hun direct mail acties zien verdrievoudigen. Targeting in print, zo noemen wij dat!

Voorbeeld van een gepersonaliseerd kaart:

Direct mail voorbeelden

 

Download hier de Infographic 10 Tips voor een perfecte direct mail.

Het succes van jouw direct mailing is van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld, de doelstelling, de boodschap, het aanbod, de kwaliteit van je adressen maar ook het ontwerp, timing en de Call to action. Dat zijn een aantal bepalende factoren die je direct mailing tot een succes maken. Voor een direct mail acties met een optimale en meetbare response hebben wij onze tips voor je samengevat in deze infographic

Voorbeelden van direct mail acties

Het soort mailing is afhankelijk van je doelstelling, meestal is het hoofddoel om je verkoop te verhogen. Direct mail draagt hier aan bij, het vergroot de klantloyaliteit en triggers om terug te komen in je winkel of webwinkel. In B2B wordt direct mail vaak ingezet om te informeren over nieuwe producten of diensten. De manier om in contact te komen en te blijven met je prospect. Het grote voordeel van een mailing is dat het per post wordt ontvangen en zeker nu de brievenbus leger raakt, valt dan nog meer op!

Hieronder beschrijven wij een aantal voorbeelden van direct mail acties. Neem voor een offerte of meer informatie contact met ons op.

Member get member:

Door een memberactie bereik je de juiste potentiële klant. Je activeert hierbij je huidige klant als je ambassadeur. Door een gerichte beloning vergroot je de kans dat ze jouw product of dienst aanprijzen bij een ander. Het is een marketingmethode die makkelijk in een direct mailcampagne toepasbaar is en voor vrijwel elke branche geschikt.NWS_ Direct mail voorbeelden

 

 

Op zoek naar meer direct mail voorbeelden?

Contact

Respons verhogende pasje

Klanten van een grote schoenenretailer ontvangen regelmatige een magazine met de nieuwste trends met op de cover een kortingspasje. Het is een perfecte tool om de attentiewaarde te verhogen en je klanten in actie te laten komen. Het valt op, heeft waarde en wordt ook vaak doorgegeven. De pas is volledige te personaliseren met een unieke QR of barcode. Hiermee is de direct mail actie ook gelijk goed meetbaar.NWS-direct mail acties

Dit is slechts een kleine greep uit de vele verschillende soorten en toepassingen van direct mail. Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld, winback-, welkoms – en thema direct mail acties, contact op met de direct mail specialisten van Nic. Oud.