Direct mail

Direct Mail versturen?

DIRECTMAILVERSTUREN.NL

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten? Start met direct mail versturen. Zeker nu, met minder post op de deurmat, valt direct mail nog meer op! En dat is geen wonder, want het is een beproefd en krachtig marketingmiddel om je doelgroep mee te bereiken.  Met direct mail benader je jouw klanten persoonlijk en gericht met een geadresseerde aanbieding in de brievenbus.

Wil jij direct mail versturen? Vraag direct een offerte aan:

Offerteformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een direct mail versturen is goedkoper dan een klik in Google

Direct mail versturen

“Post is dé grote eye openere van de campagne: een 2 á 3 keer hogere conversie ten opzichte van Google en goedkoper om te versturen dan een gemiddelde klik in de reisbranche. Dit is goud” Aldus; Dick Gussen – Director of Brand & Media, Partnerships Corendon.

Gericht resultaat uit je marketingbudget

Met direct mail haal je gericht resultaat uit je marketingbudget. Wil je een direct mail inzetten in jouw marketingcampagne en je op zoek naar voorbeelden? Hier ben je bij het juiste direct mailbedrijf.  Bij Nic. Oud produceren en versturen wij miljoenen direct mailingen per jaar.

Direct mail voorbeelden NicOud

Niet alleen voor grote bedrijven zoals retailers verzorgen wij de direct mail-acties. Ook B2B bedrijven, het MKB, opleidingsinstituten, non-profit organisatie en verzekeringsmaatschappijen mogen wij tot onze klanten rekenen. Allemaal bedrijven met verschillende doelstellingen en dat komt tot uiting in de vele verschillende soorten direct mail die wij dagelijks produceren.

Hieronder beschrijven we een aantal populaire DM-formats. Zit de uitvoering die jij zoekt hier niet bij, wil je meer informatie of modellen van direct mail-acties ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Direct mail voorbeelden

  • gepersonaliseerde brieven in een opvallend bedrukte envelop
  • QR-codes voor directe donatie of online bestelling
  • brieven met pasjes of kortingscoupons
  • postkaarten en selfmailers in alle formaten en vormen
  • folders en brochures met gepersonaliseerde brief
  • promotioneel sample of gadget in het mailpack

Besparen op verzendkosten

Nic. Oud is ook expert in wereldwijd verzenden van onder meer direct mail. Hiermee kun je flink besparen op de portokosten.

Direct Mail versturen?

Vraag direct een offerte aan!

Nathalie van Zee
+31(0)72 567 1000
nvanzee@nicoud.nl

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?