Nic. Oud in uitzending ‘Doe maar Duurzaam’

Om deze (video) embed te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Het overheidsbeleid richt zich steeds meer op het stimuleren van werken naar vermogen en het bevorderen dat meer mensen met een arbeidsbeperking bij een reguliere werkgever aan het werk gaan en blijven. Bij Nic. Oud helpen we mensen met een (arbeids)beperking of afstand tot de arbeidsmarkt door een werkervaringsplekken aan te bieden. Bij ons vinden zij een plek waar zij gepast werk kunnen verrichten.

Hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat kun je zien in het item van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord in de uitzending van Doe maar Duurzaam.

In het interview vertelt financieel directeur Maurice Gelissen over zijn ervaring met werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.“Wij kunnen passend werk bieden’

Sociaal ondernemen is ondernemen met maatschappelijke meerwaarde. Nic. Oud zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in op hun mogelijkheden en talenten en niet op hun beperking.

Lees meer over het MVO beleid van Nic. Oud