Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

Emerce 100

Wat een mooi begin van de dag! Nic. Oud staat in de lijst met de beste e-business bedrijven. Vijf sterren in de Emerce 100 voor Fulfilment warehousing. Op 7 april viel de vijftiende editie van Emerce 100 in de bus, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hier wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar zijn 868 bedrijven onderzocht, veertien procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse.

Voor meer informatie over onze Fulfilment aanpak!

Neem contact op!

Het e-Fulfilment proces bij Nic. Oud

e-Fulfilment, webshop management, logistiek webshop bij Nic. Oud

 

Emerce 100 - 2020 fulfilment Warehousing

De Emerce 100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Dat onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. Lees hier meer over het onderzoek.

Fulfilment warehousing

Nic. Oud was even een jaartje uit de lijst, maar komt goed terug met 5 sterren. Wilt u weten waarom? Kijk hier en kom meer te weten over onze diensten op het gebied van e-Fulfilment