Handmatig crediteren van retouren verleden tijd

NWS_Returntorefund

Nic. Oud lanceert een ‘return to refund’ plugin die het retourproces voor webwinkeliers tot 95 procent sneller maakt. Met de return to refund plugin speelt Nic. Oud in op één van de tijdrovendste e-fulfilment werkzaamheden van webwinkels: retouren en refunden. Retouren worden automatisch verwerkt en terugbetaald in het e-commerceplatform Magento. Het handmatig crediteren behoort hiermee voor webwinkels aangesloten bij Nic. Oud tot de verleden tijd.

NWS_Elise_van_Wonderen

Ervaring uit de praktijk 

Elise van Wonderen, eigenaresse van webwinkel modemusthaves.com is een enthousiaste gebruiker: “Dankzij deze nieuwe module in Magento kunnen we nu enorm snel en gemakkelijk retouren verwerken. Zowel de klant als ModeMusthaves plukt hier de vruchten van!”

Samenwerking klanten & partners
Coert Knijnenberg, directeur e-Fulfilment: “De behoefte vanuit de markt is leidend geweest voor deze innovatie die samen met Magento-ontwikkelaar Poort 24 en payment provider Buckaroo is ontwikkeld voor onze e-Fulfilment klanten. De vele handmatige administratieve handelingen bij retourneren zijn vaak een tijdrovende bezigheid. Per dag is een middelgrote webshop met een relatief hoog retourpercentage, vaak in fashion, fulltime bezig met het ontvangen, verwerken, en het terugbetalen van retourzendingen. Voor onze klanten is dit nu verleden tijd.”

Tijdbesparing in e-Fulfilment
Dankzij deze plugin wordt de tijdsbesteding voor de klantenservice-medewerker teruggebracht naar 20 minuten per dag, een besparing van maar liefst 95 procent. Naast de tijdswinst voor de webwinkel, door het volautomatisch verwerken in Magento, betekent dit voor consumenten een snellere ontvangst van de creditnota en terugbetaling van het aankoopbedrag. De condities van o.a. de retourtermijn, administratiekosten en wel of niet automatisch refunden kunnen vooraf worden ingesteld en in een dashboard zijn alle retouren te monitoren.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?