Investering in kortere doorlooptijden voor folie verpakken

Sealen

Persbericht 15 november 2011

Nic. Oud Direct Mail uit Heerhugowaard investeert in een Ferag Flystream EasySert, één van de snelste verpakkingslijnen ter wereld. Deze machine is speciaal voor Nic. Oud voorzien van meerdere adresseringsposities en hierdoor een supersnelle verpakkingstechniek voor Direct Mail.

Op hoge snelheid bijlagen insteken

Volautomatisch samenvoegen, adresseren en verpakken van drukwerk gebeurt bij Nic. Oud al meer dan 30 jaar. Net zoals de huidige twaalf productielijnen verpakt deze 35 meter lange machine brochures, tijdschriften, kranten en folders wel of niet voorzien van adres op hoge snelheid in folie. Onderscheidend  en uniek aan de nieuwe productielijn is dat de Ferag op hoge snelheid bijlagen kan insteken. Door de spectaculaire draaisnelheden krijgen bedrijven en redacties meer tijd voor deadlines en kunnen mailingen sneller op de mat vallen.

Nieuwe deadlines voor verzenden in folie

Patrick Oud, algemeen directeur Nic. Oud vertelt zeer enthousiast: “Deze weloverwogen investering is één van onze grootste investeringen op de nieuwbouw van ons pand na. Het maximum in doorlooptijden is nog niet bereikt! Met deze Ferag bieden wij vanaf februari 2012 nieuwe deadlines voor alle bedrijven die kleine of grote oplagen verzenden in folie. Natuurlijk is dit voor al onze opdrachtgevers een welkome aanvulling op onze full-service DM mogelijkheden.”

Over Nic. Oud

Nic. Oud Direct Mail is sinds 1978 uitgegroeid tot een full-service Direct Mail organisatie en verzorgt op het gebied van Direct Mail: sealen, couverteren, digitaal printen, portoadvies en fulfilment voor Direct Mail en Webwinkels. Met 168 vaste medewerkers en een productiehal van 20.000 m² is het één van de grootste DM- en e-Fulfilment bedrijven in de Benelux.

Doorlooptijden folie verpakkenDoorlooptijden folie verpakken