Voor Kiesjefolders.nl verzendt Nic. Oud folders ‘on demand’

Kiesjefolders

Alleen de folders in huis die je wilt lezen? Dat kan nu heel simpel. Je gaat naar Kiesjefolders.nl en maakt een keuze uit de reclamefolders die bedrijven in jouw postcode gebied verspreiden. Voer je naam en adres in, en vervolgens krijg je de folders van je keuze thuis gestuurd. Je bestelt jouw eigen folderpakket. Dat scheelt een flinke berg papier want de folders die je niet wilt ontvangen hoeven niet gedrukt te worden. Folders on demand, het is dé ideale oplossing voor de milieubewuste consumenten en retailers.

Kiesjefolders.nl


Lees het artikel over de nieuwe norm in folderland in het Noordhollands Dagblad

Kiesjefolders.nl een papierbesparende oplossing

Kiesjefolders.nl is ook een goed alternatief voor de ja-ja sticker die steeds meer gemeentes gaan invoeren. Na Amsterdam volgen ook Utrecht, Rotterdam en Haarlem. Er is berekend dat door deze maatregel (alleen al in Amsterdam) 1,8 miljoen kilo minder papier huis-aan-huis wordt verspreid.

Wekelijks 100.000 folderpakketten op maat

Wekelijks stelt Nic. Oud de 100.000 folderpakketten samen om geadresseerd te verzenden naar de consumenten. Elk voorblad is voorzien van het adres en een unieke code. Deze code bevat alleen de folders die deze ontvanger op dit adres heeft gekozen. De camera van de sorteerstraat leest de code en zorgt dat de juiste folder(s) in het folderpakket komt. Zo ontvangt de consument alleen de folders van bedrijven waarin hij/zij geïnteresseerd is. Daarmee heeft de retailer ook de zekerheid dat zijn folder met aanbieding gewenst is en wordt gelezen. Nu bevat een standaard huis-aan-huis folderpakket gemiddeld 30 folders per week, onze ervaring is dat er gemiddeld 8 folders in een Kiesjefolderpakket worden aangevraagd. Dat is een stuk minder ‘waste’.

Wil je ook folders on demand ontvangen? Ga naar Kiesjefolders.nl en schrijf je in. Dan zorgt Nic. Oud voor jouw wekelijkse folderpakket op maat!

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?