Voor Kiesjefolders.nl verzendt Nic. Oud folders ‘on demand’

Kiesjefolders

Alleen de folders in huis die je wilt lezen? Dat kan nu heel simpel. Je gaat naar Kiesjefolders.nl en maakt een keuze uit de reclamefolders die bedrijven in jouw postcode gebied verspreiden. Voer je naam en adres in, en vervolgens krijg je de folders van je keuze thuis gestuurd. Je bestelt jouw eigen folderpakket. Dat scheelt een flinke berg papier want de folders die je niet wilt ontvangen hoeven niet gedrukt te worden. Folders on demand, het is dé ideale oplossing voor de milieubewuste consumenten en retailers.


Kiesjefolders.nl

Lees het artikel over de nieuwe norm in folderland in het Noordhollands Dagblad NHD artikel_Nieuwe norm in folderland_20191120

Kiesjefolders.nl een papierbesparende oplossing

Kiesjefolders.nl is ook een goed alternatief voor de ja-ja sticker die steeds meer gemeentes gaan invoeren. Na Amsterdam volgen ook Utrecht, Rotterdam en Haarlem. Er is berekend dat door deze maatregel (alleen al in Amsterdam) 1,8 miljoen kilo minder papier huis-aan-huis wordt verspreid.

Wekelijks 100.000 folderpakketten op maat

Wekelijks stelt Nic. Oud de 100.000 folderpakketten samen om geadresseerd te verzenden naar de consumenten. Elk voorblad is voorzien van het adres en een unieke code. Deze code bevat alleen de folders die deze ontvanger op dit adres heeft gekozen. De camera van de sorteerstraat leest de code en zorgt dat de juiste folder(s) in het folderpakket komt. Zo ontvangt de consument alleen de folders van bedrijven waarin hij/zij geïnteresseerd is. Daarmee heeft de retailer ook de zekerheid dat zijn folder met aanbieding gewenst is en wordt gelezen. Nu bevat een standaard huis-aan-huis folderpakket gemiddeld 30 folders per week, onze ervaring is dat er gemiddeld 8 folders in een Kiesjefolderpakket worden aangevraagd. Dat is een stuk minder ‘waste’.

Wil je ook folders on demand ontvangen? Ga naar Kiesjefolders.nl en schrijf je in. Dan zorgt Nic. Oud voor jouw wekelijkse folderpakket op maat!