Klant Easy2 Company strikt Messi!

Spacescooter

Waar doorgaans merken als Adidas, Turkish Airlines en EA Sports zich met de viermaalwereldvoetballer van het jaar binden, is het nu ook voor Easy2 Company uit Heerhugowaard weggelegd. De klant van Nic. Oud heeft Lionel Messi gestrikt voor het promoten van hun razend populaire Space Scooter.

Extra promotie voor internationale groei

Voor de ontwikkeling en promotie van de speciale Messi Space Scooter hebben Messi en Easy2 Company een driejarig contract gesloten. Als tegenprestatie gaat Easy2 Company gratis Space Scooters uitdelen in wijken en projecten die worden gesteund door de Leo Messi Foundation. De Messi Special Edition komt tijdens het WK voetbal op de markt.

Multichannel e-Fulfilment

De inslag, opslag, het voorraadbeheer en verzending van alle Space Scooters wordt efficiënt uitgevoerd bij Nic. Oud. Zo verzorgen wij de e-Fulfilment met multichannel leveringen aan retailers en consumenten in binnen- en buitenland.

Easy2 Company strikt Messi

Directeur Joost Blom van Easy2 Company: “Lionel Messi aan ons binden leek in eerste instantie een onmogelijke opgave, maar eenmaal aan tafel in Barcelona was er meteen een klik tussen Messi en ons. Nadat Joost Blom een ronde door het kantoor van Messi had gemaakt, was zijn vader direct dol enthousiast. De keuze voor Messi was eigenlijk eenvoudig, het is een groot voorbeeld voor veel kinderen als het gaat om wat je kunt bereiken in je leven; als je maar in jezelf gelooft. Dat is precies waar wij als merk voor staan.”

Ook geïnteresseerd in een Space Scooter? Neem snel een kijkje op: https://spacescooter.eu/

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?