Meer bezorgopties verhogen conversie

Bezorgopties / Pakketten versturen bij Nic. Oud

Bezorgopties voor verhogen conversie

Om de consument in een webshop een ruime keuze aan bezorgopties te bieden hebben we binnen Nic. Oud gekozen voor een samenwerking met Paazl. Middels deze extra bezorgopties kan de klantbeleving worden verhoogd en hiermee natuurlijk de conversie stijgen.

De delivery management software van Paazl biedt vele voordelen welke uitstekend voldoen aan onze eisen om het e-Fulfilment proces voor onze klanten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Nic. Oud heeft nu perfecte logistieke software die de brug slaat tussen het e-Fulfilment proces en alle vervoerders.

Logo Paazl

Paazl over de samenwerking met Nic. Oud:
“Nic. Oud ziet de toegevoegde waarde van bezorgkeuze en meerdere vervoerders. We bekijken logistiek allebei vanuit conversie en klantbeleving, waardoor de samenwerking heel natuurlijk verloopt.” 

Fulfilment verwachting consument

Kort na de invoering van de software kon Nic. Oud voor haar e-Fulfilment klanten het palet aan vervoerders en bezorgopties flink uitbreiden. Nic. Oud is nu in staat (online) retailers een ruime keuze aan bezorgopties aan te bieden. Consumenten verwachten zelf te kunnen aangeven waar, hoe en wanneer een online bestelling verzorgd wordt. Bij Nic. Oud is dat nu mogelijk.

Wilt u uw e-Fulfilmentproces uitbesteden en ook profiteren van de ruime keuze aan bezorgopties voor uw klanten? Bekijk onze expertise pagina e-Fulfilment of neem direct contact op met één van onze Weblogistics experts.

Ook meer bezorgopties aanbieden?

Vraag direct informatie aan