Nic. Oud in Emerce Top 100 2014

Nic. Oud Emerce

Op 10 april 2014 is de negende editie van de Emerce top 100 verschenen. In deze jaarlijkse uitgave staat hoe beslissers in de e-business- en marketingbranche de prestaties van leveranciers in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Nic. Oud is opgenomen in de top 100 beste e-Business bedrijven in de categorie Verzending en Fulfilment.

Nic. Oud in top 100

Nic. Oud staat in 2014 op een gedeelde vijfde plaats in de categorie Verzending en Fulfilment en laat daarmee verschillende grote fulfilmentbedrijven achter zich.

Prestatie Nic. Oud Verzending en Fulfilment

Naast DocData is Nic. Oud het enige fulfilmentbedrijf in de categorie Verzending en Fulfilment, die gedomineerd wordt door grote expressbedrijven als UPS, DHL, TNT Express en postbedrijven. Alle nationale pakketdistributeurs als PostNL, Selektvracht en Kiala eindigden onder Nic. Oud. Op een schaal van 10 scoorde Nic. Oud slechts een halve ster minder dan de winnaar in deze categorie.

Nic. Oud Emerce2

Altijd werken aan verbetering van onze fulfilment diensten

Coert Knijnenberg, directeur e-Fulfilment bij Nic. Oud: “De vermelding in de Emerce Top 100 is een erkenning van onze prestaties in de e-commerce en marketing branche. Ook zeker een aanmoediging voor onze medewerkers. We innoveren door in te spelen op de vraag vanuit de markt met bijvoorbeeld de uitbreiding van bezorgopties en keuze in internationale verzending. We denken actief mee over Cross Channel winkelen en klantbeleving, bijvoorbeeld door de inzet van branded verzendverpakkingen.We worden elke dag een stukje wijzer en zetten dit ten volle in om klanten on- & offline te helpen groeien.”

Het onderzoek van Emerce

Om een goed beeld van de markt te schetsen, is er door onderzoeksbureau Motivaction een imago-onderzoek gehouden wat resulteert in een Top100 beste bedrijven in e-Business. In totaal zijn er 693 bedrijven in het onderzoek beoordeeld, verdeeld over 17 verschillende categorieën. De criteria waarop de bedrijven zijn beoordeeld waren: kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.
Bron : Emerce Top 100 e-Business bedrijven