Nic. Oud de snelste van Alkmaar en omgeving

CityRun Team 2018

Woensdagavond 9 mei was Alkmaar het decor van de zesde editie van de Alkmaar Cityrun by night. Hardlopen door de binnenstad van één van de mooiste steden van Nederland. Langs de prachtige grachten, door d’Oude Stad en de mooie winkelstraten en over de horecapleinen. Met de start en finish de Grote Sint Laurenskerk en het Kerkplein.

De medewerkers, directie, familieleden en vrienden van Nic. Oud zijn in topvorm met als bewijs, de snelste finishtijd en de eerste plaats op de 10 kilometer voor businessteams.

CityRun2018 Nic. Oud

Nic. Oud de snelste op de 10 kilometer

Onze twee businessteams hebben de finishtijd ten opzichte van het vorig jaar flink aangescherpt. Het 5 kilometer team was maar liefst 6 en een halve minuut sneller dan vorig jaar met een mooie 15e plek in het eindklassement. Ons 10 kilometer was ruim een minuut sneller dan vorig jaar. Daarmee lieten zij de nummer twee ruim 3 seconde achter zich. Met de winnende tijd van 3 uur en 15 minuten liepen de snelste vijf van ons team over de 10 km. We zijn dus met recht het snelste bedrijf van Alkmaar en omstreken!

De Alkmaar City Run by night wordt georganiseerd door Le Champion en Nic. Oud is voor het zesde jaar op rij sponsor en deelnemer.