Nic. Oud sponsort Free Education Project

Nic. Oud Sponsoring

Nic. Oud sponsort Care4theKids en daarmee het Free Education Project in Cu Chi, Vietnam. Met behulp van donaties zet Care4theKids zich in om ondersteuning te bieden aan kinderen in hun belangrijkste basis- en levensbehoeften, zoals gratis onderwijs en gezonde voeding. Ook in 2015 sponsort Nic. Oud Care4theKids.

Nic. Oud Sponsoring duurzame ontwikkelingSinds de start zijn er diverse projecten opgezet die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Inmiddels krijgen 170 schoolgaande kinderen een voedzame lunch aangeboden door de inzet van Care4theKids en donaties. De daarvoor aangelegde groentetuin is volop in gebruik en is zelfs een inkomstenbron geworden door de verkoop van groenten. Met deze opbrengsten kunnen er andere benodigdheden voor de lunch aangeschaft worden. De tuin wordt ook gebruikt als leerpunt. Voor de biologieles en een aantal scholieren helpt regelmatig in de tuin om opgeleid te worden tot tuinman. Vooral voor studenten zonder uitzicht op vervolgonderwijs omdat zij geen verblijfsvergunning hebben, kan dit een goede toekomst zijn.

 

Nic. Oud sponsort moestuin voor Care4theKids

Sponsoring moestuin Care4theKids

Nic. Oud Sponsoring Momenteel wordt er met behulp van de donatie van Nic. Oud een nieuw toiletgebouw gebouwd. Door de groei van 60 kinderen werd de toilettengroep te krap. Ook de keuken zal met de donatie uitgebreid worden om voor alle kinderen een gezonde en voedzame lunch te kunnen bereiden.

Meer informatie over Care4theKids of ook doneren?