Nic. Oud sponsort moestuin voor Care4theKids

Sponsoring moestuin Care4theKids

Nic. Oud helpt Care4theKids bij het opzetten van kleinschalige projecten in Azië. Veel mensen in Azië leven onder de armoedegrens. Ook kinderen zijn hier de dupe van en hebben daardoor geen uitzicht op een goede toekomst. Nic. Oud sponsort dit project en ondersteunt deze kinderen door het opbouwen en behouden van een moestuin waardoor de school de kinderen kan voorzien van een voedzame lunch.

Wat doet Care4theKids in Vietnam

In Cu Chi (Vietnam) werkt Care4theKids aan een project waarbij kinderen gratis onderwijs krijgen omdat ze geen geboortecertificaat, verblijfsvergunning of geld hebben. Care4theKids verzorgt twee dagen in de week een voedzame lunch op school. Het is de bedoeling dat de kinderen dagelijks een maaltijd krijgen, zodat zij ook in de middag naar school kunnen. Naast de lunch worden ook activiteiten als sport en spel, creatieve vaardigheden en Engelse taal ontwikkeld.

Nic. Oud ondersteunt duurzaam project

Nic. Oud steekt voor dit soort projecten graag de handen uit de mouwen. In de moestuin worden vaders van de kinderen aangenomen en opgeleid tot tuinman. Zo wordt de nieuw aangelegde moestuin goed onderhouden en gaat deze ook voor langere termijn zijn vruchten afwerpen. Nic. Oud zet hiermee in op duurzame ontwikkeling en op deze wijze kan de school de kinderen in de toekomst zelf voorzien!

Sponsoring moestuin Care4theKids       LOGO_Care4theKids