Nic. Oud vermelding Emerce 100

Emerce 100 Nic. Oud

Op 7 april is de 2017 editie van Emerce 100 verschenen. In deze speciale uitgave de jaarlijkse beoordelingen van de leveranciersprestaties in de e-business- en marketingbranche.

Emerce 100 Fulfilment Warehousing

Voor de vierde keer wordt de Weblogistics van Nic. Oud vermeld in de categorie Fulfilment Warehousing. Een fijne beloning voor ons werk.

Emerce 100 2017 Nic. Oud

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsfilm Weblogistics

e-Fulfilment uitbesteden?

vraag direct offerte aan

E-fulfilment tarieven, maatwerk voor elke webwinkel

Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Lees hier meer over dit onderzoek: http://emerce.nl/emerce100/over/

E-Fulfilment proces

E-Fulfilment bij Nic. Oud gaat verder dan opslag en verzenden. Ook: retour logistiek, IT koppelingen, Customer Service en voorraadbeheer zijn tegenwoordig standaard onderdeel van het e-Fulfilment proces. Bij Nic. Oud is het e-Fulfilment proces van uw webshop in goede handen. Vanaf het moment dat de artikelen worden ontvangen in ons warehouse tot het moment dat ze worden verzonden naar uw klant. Wat verstaat men onder e-Fulfilment en hoe werkt dit? In dit artikel leest u alles over het e-Fulfilment proces bij Nic. Oud.

Ben u benieuwd wat de samenwerking met Nic. Oud u kan opleveren? Neem dan direct contact op met onze fulfilment experts om uw wensen door te nemen.