Opdrachtgevers

Klanten

Wij werken onder andere voor :

Referenties

 • Wij wilden de logistieke keten verder optimaliseren én Europese ‘direct to customer’ markt vanuit één locatie bedienen. Nic. Oud heeft zich wederom bewezen als een betrouwbare en flexibele partner. Zij konden hun capaciteit tijdens de startup fase van de The SUB in zeer korte tijd voor ons verdrievoudigen.
  Jan van Ballegooijen e-Commerce Logistics Operations Manager bij Heineken International
 • Sanoma werkt al vele jaren samen met Nic. Oud. Een flexibele dienstverlening en een duidelijke communicatie is typerend voor Nic. Oud. En dat gebeurt dan ook nog op een plezierige wijze!

  Daarnaast kenmerkt Nic. Oud zich als een zeer innovatieve en betrouwbare partner op vele gebieden. Zowel in het machinepark als het structureel meedenken in responsverhogende oplossingen.
  Testimonial Foto Mark van der Ham
  Mark van der Ham Manager Supply Chain
 • “Als één van de grootste sportorganisaties in Nederland (fietsen-hardlopen en wandelen) zijn we als Le Champion zeer content met het partnership met Nic. Oud. Wij noemen dit bewust een partnership, waarom?
  Nic Oud levert kwaliteit, een flexibele no nonsens organisatie, zeer meedenkend en oplossingsgericht. Deze elementen dragen bij aan onze verdere kwalitatieve ontwikkeling in onze branche”.
  Cees Pronk Adjunct directeur Le Champion
 • Vanuit KixxOnline.nl werken met Nic. Oud betekent voor ons vooruitgang. Zo is Targeting in print bij ons goed gestart. Een creatieve toepassing in individueel drukwerk, onze database slim toepassen om onze klanten gerichter te benaderen en onze klanten in een magazine aanbieden waar het meest behoefte aan is. De know-how van de Targeting-specialisten van Nic. Oud realiseerden voor ons een succesvol Targeted magazine.
  Direct Mail Bram de Ree
  Bram de Ree Directeur KixxOnline