Overname Favourite Mail

Printoperator

Nic. Oud versterkt positie met overname Favourite Mail

Per 1 januari 2010 heeft Nic. Oud Direct Mail de aandelen van Favourite Mail overgenomen en bundelen wij onze krachten op de (inter)nationale DM Communicatiemarkt. Nic. Oud Direct Mail realiseert hiermee haar doelstellingen en groeit in 2010 naar een omzet van 30 miljoen euro.

Strategisch belang : specialiseren in digitaal printen

Met deze overname versterken Nic. Oud Direct Mail en Favourite Mail hun positie op het gebied van gepersonaliseerde DM communicatie om zo hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De overname is van strategisch belang voor Nic. Oud Direct Mail om naast de grote seal-, couverteer- en fulfilmentcapaciteit zich ook te specialiseren in het digitaal printen. Favourite Mail, sterk in creatieve DM concepten en printen en personaliseren, blijft als eigen creatief label opereren.

Complex variabel full colour printen

Patrick Oud van Nic. Oud Direct Mail: “Naast de huidige specialismen van Nic. Oud zijn de diensten van Favourite Mail een prachtige aanvulling. Met de combinatie creatieve DM concepten, complex variabel full colour printen en IT & Datamanagement van Favourite Mail bieden we onze klanten nieuwe mogelijkheden en een full service oplossing.”

Directie Favourite Mail blijft zelf actief

Ronald Croese van Favourite Mail: “Dit najaar zijn we met elkaar in gesprek geweest en tot de conclusie gekomen dat onze DM specialismen elkaar sterk aanvullen. De directie heeft daarom besloten haar aandelen te verkopen. Wij blijven zelf actief in de organisatie om de samenwerking te doen slagen en onze klanten van dienst te zijn.”

Samen onder één dak

Sinds 1 maart is Favourite Mail geheel ingetrokken in het pand van Nic. Oud. Om het mogelijk te maken de printers van Favourite Mail te plaatsen is een complete ruimte verbouwd. Wie op zoek is naar effectieve en efficiënte DM communicatie kan dus sinds maart onder één dak terecht bij deze twee kwalitatieve spelers op de DM Markt. Samen zullen zij ervoor zorgen dat u kunt profiteren van het beste op DM gebied.