Overname Favourite Mail

Printoperator

Nic. Oud versterkt positie met overname Favourite Mail

Per 1 januari 2010 heeft Nic. Oud Direct Mail de aandelen van Favourite Mail overgenomen en bundelen wij onze krachten op de (inter)nationale DM Communicatiemarkt. Nic. Oud Direct Mail realiseert hiermee haar doelstellingen en groeit in 2010 naar een omzet van 30 miljoen euro.

Strategisch belang : specialiseren in digitaal printen

Met deze overname versterken Nic. Oud Direct Mail en Favourite Mail hun positie op het gebied van gepersonaliseerde DM communicatie om zo hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De overname is van strategisch belang voor Nic. Oud Direct Mail om naast de grote seal-, couverteer- en fulfilmentcapaciteit zich ook te specialiseren in het digitaal printen. Favourite Mail, sterk in creatieve DM concepten en printen en personaliseren, blijft als eigen creatief label opereren.

Complex variabel full colour printen

Patrick Oud van Nic. Oud Direct Mail: “Naast de huidige specialismen van Nic. Oud zijn de diensten van Favourite Mail een prachtige aanvulling. Met de combinatie creatieve DM concepten, complex variabel full colour printen en IT & Datamanagement van Favourite Mail bieden we onze klanten nieuwe mogelijkheden en een full service oplossing.”

Directie Favourite Mail blijft zelf actief

Ronald Croese van Favourite Mail: “Dit najaar zijn we met elkaar in gesprek geweest en tot de conclusie gekomen dat onze DM specialismen elkaar sterk aanvullen. De directie heeft daarom besloten haar aandelen te verkopen. Wij blijven zelf actief in de organisatie om de samenwerking te doen slagen en onze klanten van dienst te zijn.”

Samen onder één dak

Sinds 1 maart is Favourite Mail geheel ingetrokken in het pand van Nic. Oud. Om het mogelijk te maken de printers van Favourite Mail te plaatsen is een complete ruimte verbouwd. Wie op zoek is naar effectieve en efficiënte DM communicatie kan dus sinds maart onder één dak terecht bij deze twee kwalitatieve spelers op de DM Markt. Samen zullen zij ervoor zorgen dat u kunt profiteren van het beste op DM gebied.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?