Pand Nic. Oud genomineerd voor architectuurprijs

Pand Nic. Oud Heerhugowaard

Ons bedrijfspand van bovenmatige architectonische kwaliteit

Het bedrijfspand van Nic. Oud is genomineerd voor de AIA-architectuurprijs 2014 in Heerhugowaard. Zelfs na 12 jaar is het nog steeds een gebouw van bovenmatige architectonische kwaliteit. Het pand van Nic. Oud is uiteindelijk één van de 24 genomineerde voor de AIA-Architectuurprijs 2014.

Trots op nominatie AIA-architectuurprijs

Ons pand is ontworpen door Breddels architecten en volledig gebouwd en ingericht voor ons productieproces. In het ontwerp is gewerkt met veel natuurlijk lichtinval in de kantoren en productiehal waardoor een prettige werkomgeving is ontstaan voor onze medewerkers. Zowel binnen en buiten heeft het pand een unieke warme uitstraling gekregen.

Mooiste gebouw in Heerhugowaard

De genomineerde panden zijn tot 15 juli te zien in het gemeentehuis van Heerhugowaard. Het publiek kan schriftelijk stemmen op wat men ziet als het mooiste gebouw van Heerhugowaard. Op 26 juni vindt de beoordeling van de vakjury plaats. De uitreiking van de AIA-Architectuurprijs 2014 is op zaterdag 28 juni 2014.

Bron: www.aia-alkmaar.nl/activiteiten/agenda/q/a_id/59

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?