Podiumplaats voor hardlopers van Nic. Oud

Alkmaar Cityrun loper

Op woensdag 24 mei heeft Nic. Oud met twee businessteams deelgenomen aan de vijfde editie van de Alkmaar City Run by night. Het 10 km Businessteam was wederom in topvorm en beklom voor de vijfde maal het podium bij de Sint Laurenskerk op het Canadaplein in hartje Alkmaar.

Om onze medewerkers optimaal voor te bereiden op de City Run heeft de Nic. Oud directie alle medewerkers professionele hardlooptrainingen aangeboden. Deze trainingen zijn van start gegaan in het vroege voorjaar en met resultaat!

Was vorig jaar het 10 km team van Nic. Oud nog tweede met een tijd van 3 uur en 29 minuten van de eerste gefinishte vijf deelnemers. Dit jaar werd die tijd met maar liefst 14 minuten verbeterd, maar helaas zakten we toch een plekje op het podium… Met een fraaie derde plaats als resultaat.

Team Nic. Oud op podium

Het 5 km team verbeterde de tijd ten opzichte van vorig jaar met maar liefst 17 minuten (vorig jaar 2 uur 18 minuten, dit jaar 2 uur 1 minuut). Met een stijging in het eindklassement, vorig jaar 42e en dit jaar 13e.

De beide teams zijn aangevuld met klanten, leveranciers, relaties en of familieleden van Nic Oud.

De Alkmaar City Run by night wordt georganiseerd door Le Champion en Nic. Oud is sponsor voor het vijfde jaar op rij.

 

Cityrun Alkmaar 2017

De vijf bekers van de 5 jaar City Run Alkmaar staan te pronken op de bekerkast in de kantine.

Zie voor de volledige uitslagenlijst: http://www.alkmaarcityrun.nl/