Printen met nieuwste inkjettechnologie

nieuwste inkjetprinter

Nic. Oud is het eerste bedrijf in Europa dat investeert in de nieuwste inkjettechnologie, de Screen Truepress Jet 520HD inkjet web press die vandaag wereldwijd is gepresenteerd. Nic. Oud realiseert direct mail voor bedrijven zoals Heineken, Makro, Sanoma en T-Mobile. De nieuwe inkjetprinter is in staat marketingcommunicatie te realiseren die werkelijk volledig is afgestemd op de ontvanger. Krachtige, gepersonaliseerde marketingcommunicatie die de mogelijkheden van online evenaart en vooral hoge respons mogelijk maakt.

Printen van direct mail met nieuwste inkjettechnologie

De innovatieve inkjetprinter, die vanaf november 2014 in Heerhugowaard wordt geïnstalleerd, is in staat te printen met een resolutie van 1200x1200dpi. De inkjetprinter kan papier verwerken met een gramgewicht tussen 40 en  250 g/m2.  De printer stelt Nic. Oud in staat een brede productrange te produceren zoals: enkele kaarten, direct mail, selfmailers, brochures, magazines, paper wraps en zelfs boeken.

Hoogwaardige printkwaliteit Screen

“Kwaliteit is het allerbelangrijkste voor onze klanten ,” zegt Maurice Gelissen, CFO Nic.Oud.  “We hebben veel tijd besteed aan de vergelijking van de printkwaliteit van de verschillende inkjetsystemen in de markt en we hebben op alle machines blinde tests afgenomen. Hieruit blijkt dat de resultaten van de  Screen Truepress Jet 520HD absoluut het beste zijn. Een significant voordeel is dat de printer een breed scala aan gramgewichten in papier kan verwerken. De introductie van de nieuwe inkjettechnologie maakt het nu ook echt mogelijk om in een nieuw era in te gaan waarbij de productie van hoogwaardige en gepersonaliseerde massacommunicatie mogelijk is en dat op een veelvoud aan papiersoorten. De nieuwe printer biedt vele nieuwe kansen en mogelijkheden om de marketingcommunicatie van onze klanten dynamisch maar vooral ook effectief te maken.”

nieuwste inkjetprinter

Over Nic. Oud

Nic. Oud heeft zich sinds de start in 1978 ontwikkeld tot marktleider op het gebied van direct mail.  Het dienstenaanbod, volledig gefocust op de behoeftes van onze opdrachtgevers, is geclusterd in vier ‘pijlers’: Print & Mail, Fulfilment, Weblogistics en Targeting. Nic. Oud helpt zijn klanten om de doelgroepen zo gericht en effectief mogelijk te benaderen.

Nic. Oud biedt op uiteenlopende terreinen ondersteuning voor direct mail, fulfilment & e-fulfilment. Van oorsprong een productiebedrijf, is Nic. Oud nu uitgegroeid tot specialist, business generator en kenniscentrum. Als gezond bedrijf is Nic. Oud ambitieus en gericht op groei, waarbij de kwaliteiten van het van oorsprong familiebedrijf zijn behouden. Nic. Oud is met 170 medewerkers elke dag actief voor de grootste en meest uitdagende klanten in de markt. Nic. Oud helpt retailers en e-tailers, van groot tot klein, succesvol te groeien. Nic. Oud beschikt over 20.000 vierkante meter productie- en opslagruimte en is 24/7 operationeel.

Lees hier ook het persbericht van Screen Press release Screen

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?