Sponsor tijdens e-Commerce Live!

Nic. Oud laat zich nadrukkelijk zien tijdens het event e-Commerce Live! op dinsdag 2 juni aanstaande in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Naast onze ondersteuning als bronze sponsor voor dit event, dragen we bij in de vorm van vier round table-sessies en een uitgebreide presentatie over logistieke klantdata.

Presentatie logistieke klantdata

Coert Knijnenberg, directeur Weblogistics bij Nic. Oud, geeft een presentatie met als thema ‘Logistieke klantdata; verborgen schat voor marketeers en e-commerce managers’, waarvoor we u van harte uitnodigen. In deze presentatie inspireert Coert u met de laatste e-fulfilment trends en tips & tricks. Naast deze vakinformatie krijgt u suggesties om de loyaliteit, relevantie en uw business snel en effectief te verbeteren. U vindt slimme, aansprekende prikkels om klantdata, verkoophistorie & remarketing als business booster in te zetten.

Tijd: 13.20 uur.

Round table sessies fulfilment

Verder nodigen we u uit om op 2 juni deel te nemen aan de volgende round table-sessies onder leiding van Coert:

 1. 10.00-10.30 uur
  • Hoe organiseert u crossborder fulfilment voor uw merk?
 2. 10.45-11.15 uur
  • Wat zijn de Quick Wins binnen uw fulfilmentproces?
 3. 11.30-12.00 uur
  • Hoe organiseert u de perfecte klantcommunicatie in uw logistieke proces?
 4. 12.15-12.45 uur
  • Hoe past u e-commerce logistiek in uw merkstrategie toe?

logo

Over e-Commerce Live!

e-Commerce Live!, een initiatief van vakblad Emerce is hét nieuwe jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce. e-Commerce Live! brengt de grotere retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, groothandel en merken samen voor een dag lang onderdompeling in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce.

Meer info over e-Commerce Live! 2015

Bekijk het volledige programma