The Journey vervolgt in Heerhugowaard

NWS_TheJourney

In september 2014 maakte Nic. Oud de komst van de Truepress Jet 520HD bekend. De zoektocht voorafgaand aan de aanschaf van de unieke inkjetpers heeft Nic. Oud vastgelegd in The Journey.  De eerste druk van dit symbolische reisverslag  is gedrukt in Japan op de Truepress Jet 520HD. Nu de pers in Heerhugowaard staat en volledig operationeel is, ligt de eerste herdruk van The Journey bij Nic. Oud klaar om te verbazen.

The Journey neemt de lezer mee in de zoektocht van Nic. Oud naar de nieuwste druktechnologie en de grafische toepassing ervan in de wereld van direct mail en marketing communicatie. De sublieme foto’s in Japanse stijl geven een magnifieke indruk van de mogelijkheden en kwaliteiten van de Truepress Jet 520HD.

NWS_TheJourney4

Bij de herdruk in Heerhugowaard kwam The Journey – zo mogelijk –  nog mooier van de pers. De diepte van de kleuren en de details overtreffen de eerste druk in Japan. De nieuwe software die gebruikt wordt in de aansturing van de pers geeft een uiterst precieze kleurberekening, met prachtige eindresultaten.

NWS_TheJourney5

Van de herdruk is een korte video gemaakt, klik hier voor een sneak preview.

Zelf ervaren welke resultaten de Truepress Jet 520HD geeft?  NWS_TheJourney_banner

Of maak direct een afspraak om te bespreken wat de nieuwste inkjettechnologie voor u kan betekenen.