Tikkie QR: voor direct mail met betaalgemak!

direct meil met Tikkie QR

In maart 2019 lanceerde Nic. Oud, in samenwerking met Tikkie, direct mail met gepersonaliseerde Tikkie QR. Met deze innovatie van Tikkie wordt het online betaalgemak gecombineerd met de kracht van direct mail. Door een unieke Tikkie QR code op een mailing te printen is het nu mogelijk om direct vanaf papier een product te bestellen of een bedrag te doneren. Om vervolgens online de bestelling of donatie af te rekenen via de eigen bank. Super makkelijk, zeer gebruiksvriendelijk en verhoogt bovendien de conversie!

Direct mail krijgt online betaalgemak met Tikkie QR

Tikkie QR bestaat al enige tijd. Een bekend voorbeeld is het collecteren voor goede doelen. Op de collectebus staat een algemene QR code afgebeeld, na het scannen wordt het bedrag gekozen en direct gedoneerd. Ook bij de buurtsuper kun je tegenwoordig met een Tikkie je boodschappen betalen. Nic. Oud heeft deze online betaaltool voor direct mail zo ontwikkeld dat er per campagne een unieke landingspagina kan worden gemaakt. Dit maakt het mogelijk een campagne te verrijken met extra content die gericht is op de ontvanger.

Tikkie QR screenshots

Deze betaaltool combineert de hoge attentiewaarde van direct mail met online betaalgemak. Deze conversie verhogende betaaltool is multi-inzetbaar. Of het nu gaat om een donateur wervingscampagne of het verkopen van abonnementen en/of producten. De QR codes in de printuiting zijn uniek, gepersonaliseerd en gekoppeld aan de gegevens van de ontvanger. De ontvanger scant de QR code, controleert zijn gegevens, past deze indien nodig aan en betaald veilig via iDEAL.

Doneren met Tikkie QR

Wil je meer informatie over direct mail met Tikkie QR?

Vul jouw gegevens in en wij sturen je per email een link naar de Toolkit.

Aanvraag Tikkie QR - Toolkit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

7 Miljoen Nederlanders bankieren mobiel

Ruim 7 miljoen* personen bankieren mobiel. Dit maakt Tikkie QR in een printuiting uitermate geschikt om nieuwe leden te werven of potentiële klanten te benaderen. Denk hierbij aan:

  • Sales promoties
  • Ledenwervingscampagnes
  • Werving van donateur
  • Verkoop van abonnementen
  • Win- Back campagnes
  • Retentie marketing

(*in 2017)

Lees op deze website de 5 redenen waarom een Tikkie QR code in direct mail hoort.

Wil je meer informatie over direct mail met gepersonaliseerde Tikkie QR of wil je de betaaltool in jouw direct mail campagne toepassen, neem dan contact op met onze Sales Consultants of bel op: 072 – 567 1000

Scan Tikkie QR

Voor meer informatie over Tikkie voor bedrijven, lees hier meer: Tikkie.me

Deel dit bericht:

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. https://youtu.be/qk4vsvLOEIc De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Het toevoegen van een pasje...
Lees verder...

Nic. Oud verdubbelt Paperwrap capaciteit

Ben je op zoek naar een alternatief voor het verpakken van je magazines of brochures? Naast het verpakken in folie biedt Nic. Oud de Paperwrap, de verzendverpakking van papier. “Sinds een jaar of tien verpakken wij brochures en bladen in...
Lees verder...

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

icon-contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Nieuw: Sealpapier hét alternatief voor sealen in folie

Sealpapier is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Sealpapier, verzendverpakking zonder poespas Sealpapier is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder...

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?