Top 3 Fulfilment Warehousing Emerce top 100

Fulfiment Warehousing

Op 8 april is de elfde editie van Emerce 100 verschenen. In deze speciale jaarlijkse uitgave publiceert vakblad Emerce het overzicht van beste e-business bedrijven. Voor de derde keer op rij heeft onze afdeling Weblogistics een top 3 positie behaald in de Emerce top 100.  In de categorie Fulfilment Warehousing behoort Nic. Oud tot de top van beste e-business bedrijven.

Fulfilment Warehousing Top 3

NWS_Emerce lijst 2016

Voor ons is deze top 3 positie zeker geen reden om eens rustig achterover te leunen. In tegendeel, wij blijven investeren in onze e-Fulfilment diensten voor grote en kleine webwinkels. Wilt u ook de logistiek van uw webshop zorgeloos uitbesteden? Vraag dan hier informatie aan.

 

 

Logistiek: zelf doen of uitbesteden?

E-fulfilment logistiek uitbesteden

Emerce Top 100

De Emerce100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Immers het groeiende aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Het laat zien hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Deze beoordeling criteria bestaan uit: ‘kennis/ know-how’,’prijs-kwaliteitsverhouding’,’betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Om een goed beeld van de markt te schetsen is het imago onderzoek verrijkt met andere relevante marktdata. Emerce heeft onderzoeksbureau Motivaction in de arm genomen voor ondersteuning bij de uitvoering van het onderzoek. Lees hier meer over de verantwoording van het onderzoek.

 

Wilt u meer informatie over onze e-Fulfilment diensten? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.