Topdrukte voor de feestdagen

De topdrukte voor de feestdagen is in volle gang. Door de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid, verwerken wij op dit moment heel veel meer orders. Een nog grotere hoeveelheid orders dan in de voorgaande jaren in de aanloop naar de feestdagen. Wij zagen dit aankomen en hebben onze fulfilmentcapaciteit al voor de eindejaarsperiode vergroot. Maar ondanks deze extra capaciteit zien we dat we deze periode helaas niet volledig kunnen voldoen aan de grote vraag van onze klanten.

Vertraging in de gehele keten

In de gehele keten treedt op dit moment vertraging op. En dat spijt ons zeer. Onze pakketvervoerder PostNL heeft grote moeite om de extreme drukte te bolwerken. Er was door Nic. Oud en PostNL wel rekening gehouden met een zeer drukke Black Friday week. Maar de volumes overtreffen ieders stoutste verwachting. De afgelopen dagen bezorgde PostNL meer dan tien miljoen pakketten. De vertraging bij PostNL is landelijk en treft al hun klanten. Door de instroom te beperken kan PostNL de ‘achterstand’ wegwerken die in alle sorteercentra is ontstaan. Het directe gevolg is dat de orders/pakketten die wij voor je versturen ook vertraging kunnen oplopen.

Je kunt erop vertrouwen dat we er alles aan blijven doen om, binnen onze mogelijkheden, de vertragingen voor jou en jouw klanten zoveel mogelijk te beperken.