Uitgebreid MVO op sociaal gebied bij Nic. Oud

nieuw logo

Nic. Oud helpt mensen met een (arbeids)beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het aanbieden van werkervaringsplekken waardoor rustig met aangepast werk kan worden deelgenomen aan het arbeidsproces.

Binnen Nic. Oud lenen de afdelingen Productie Klein en e-Fulfilment zich prima om deze ervaring op te doen op de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van een jobcoach leert men (weer) mee te gaan in het arbeidsproces. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt deze stageplek eventueel omgezet in een contract. Voor beiden partijen een win-win situatie.
MVO bij Nic. OudOm dit binnen Nic. Oud te bereiken werken we hierbij samen met :
Take Off is een regionale jobcoach organisatie voor jonggehandicapten (Wajongeren) in Alkmaar, Bergen, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en omstreken. De coaching van Take Off bestaat uit een unieke en succesvolle begeleidingsmethode van één jaar waar de Wajongeren intensief getraind wordt door de jobcoach op onder meer de werkhouding.

Het bedrijf biedt Nic. Oud een succesvol werkplan voor de arbeidsintegratie en samen helpen wij de Wajongeren op weg naar een stabiele toekomst.
Noorderkwartier is een productie- en reïntegratiebedrijf in de Kop van Noord-Holland voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Voor een achttal gemeenten voeren zij wetten uit met betrekking tot gesubsidieerde arbeid. Dit betreft de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW), de Wet Inschakeling Werkzoekenden (WIW) en de Wet Reïntegratie arbeidsgehandicapten (Rea). Noorderkwartier is ook actief op het gebied van Sociale Activering. Dit is een instrument om mensen, die in een sociaal isolement verkeren, te helpen weer deel te nemen aan de maatschappij. Ook voeren zij de regeling ID banen uit (Instroom- en Doorstroombanen). Noorderkwartier bemiddelt tevens voor langdurig werklozen en schoolverlaters voor werkervaringsplaatsen.

MVO bij Nic. Oud

 

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?