Video Direct Mail: print en video in één!

Video-DM

Een interactieve Direct Mail sturen? Dat kan met een Video-DM, een combinatie van print met video. Deze fysieke kaart van stevig karton met een geïntegreerd, haarscherp lcd scherm is ideaal om per post te verzenden. En zodra de ontvanger de kaart opent begint de videofilm direct te spelen.

Een Video-DM heeft hoge attentiewaarde

Bij het versturen van een e-mail met een link naar een video is het altijd maar de vraag, of de ontvanger deze ook opent en bekijkt. De Video-DM is door zijn vormgeving en uitstraling een cadeautje om te ontvangen, het prikkelt de nieuwsgierigheid en wordt direct en zelfs meerder keren bekeken.

Jouw ontwerp

De kaart wordt vormgegeven en bedrukt in de huisstijl, promotionele actie en/of mediacampagne. Hiermee sluit de uitstraling van de print perfect aan bij de boodschap van de video.

Veelzijdige toepassingen

Bent je op zoek naar een verrassende en originele uitnodiging? Of wil je een nieuw concept presenteren door middel van een professionele videobrochure? Jouw boodschap trekt met de Video-DM zeker de aandacht van de ontvanger. Ook is het mogelijk om tot zes video’s in één Video-DM af te spelen.

Enkele toepassingsmogelijkheden:

  • UitnodigingenVideo-DM
  • ‘Bedrijfs’ presentaties
  • Videobrochure
  • Instructiefilmpjes
  • Direct Mail

Kwaliteit

Video-DM wordt in Nederland geproduceerd en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit in vormgeving, beeld en geluid. De kaart is verkrijgbaar in kleinere oplages en heeft een snelle levertijd van gemiddeld 7 werkdagen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier. We sturen je graag een sample en/of een prijslijst.

Voor meer informatie over de Video-DM:

Neem hier contact op