Webschopkoppeling

WEBSHOPKOPPELING

Jij de controle, wij de uitvoering

Een webshopkoppeling aan onze systemen zorgt voor een superefficiënte webwinkellogistiek. Hiervoor gebruiken we het webportal my-fulfilment.com en ons eigen warehouse-managementsysteem (WMS). Groeit het beheer van je webshop je boven het hoofd? Met onze diensten hou je zelf het stuur in handen. Het uitvoerende werk doen wij.

Webshopkoppeling met webportal-dashboard: 24/7 overzicht

Onze IT’ers helpen je bij de webshopkoppeling. Hierna komen alle bestellingen direct in ons WMS terecht. De orders worden vervolgens verwerkt, verpakt en op tijd verzonden, precies zoals jij wilt. Het webportal-dasboard geeft je ondertussen real-time inzicht en controle over het logistieke proces.

Dashboard-opties:

  • overzicht van geplaatste orders
  • overzicht van verwerkte orders
  • (samengestelde) artikelen inzien en aanmaken
  • voorraden, reserveringen en voorraadmutaties inzien
  • levering van goederen aanmelden
  • status van artikelen controleren
  • orders volgen
  • track & trace-informatie opvragen

Wij koppelen een aantal standaard webshopsystemen en daarnaast ook op maat gemaakte webshops. Via maatwerkintegratie of een API automatiseren we je e-fulfilmentproces van begin tot eind. Heb je hier vragen over? Onze applicatiebeheerders beantwoorden ze graag! Laat je gegevens hier achter.

Contact

Weblogistics uitbesteden?

Wil jij je weblogistics goed op de rit hebben? Neem direct contact op met één van onze weblogistics specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Wil jij je webwinkellogistiek uitbesteden en ben je op zoek naar een betrouwbare e-fulfilment partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan al jaren op rij in de top van de beste e-business bedrijven van Nederland...
Lees verder... about Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?