Wegens vakantie geopend!

e-Fulfilment wegens vakantie

Heeft uw webwinkel ook twee weken vakantie? Dat is niet nodig met de e-Fulfilmentdiensten van Nic. Oud

Wij zijn wegens vakantie geopend!

Als webwinkeleigenaar wil je toch ook graag onbezorgd op vakantie of genieten van een lang weekendje weg? Maar je webwinkel doe je niet even tijdelijk op slot. Tijdens je vakantie wil je de klant geen nee verkopen of onnodig lang op zijn bestelling laten wachten.

Het gemak van e-Fulfilment

Opslagruimte huren, de voorraad bijhouden, inkopen van verpakkingsmateriaal, verzendklaar maken van de bestellingen, het wegbrengen van de pakketten naar het postagentschap en het verwerken van retouren. Alles zelf doen kost veel tijd, kostbare tijd die je misschien liever wilt besteden aan de promotie- en sales-activiteiten van je webshop. Of misschien een welverdiende vakantie? Ook een groot magazijn of een opslagruimte is dan niet meer nodig en het serviceniveau van jouw webwinkel verbetert. En dat niet alleen tijdens je vakantie!

Is het uitbesteden of zelf doen van de webwinkel magazijnwerkzaamheden steeds weer een terugkerende vraag? Dan is de vakantieperiode het moment om eens kennis te maken met de e-Fulfilment diensten van Nic. Oud.

Direct Mail is effectief, ook voor webshops

Direct mail effectief ook voor webshops

E-Fulfilment uitbesteden?

vraag direct een offerte aan!

Meer ruimte meer vrijheid

Het uitbesteden van je e-Fulfilment geeft je de ruimte en mogelijkheid om meer tijd en energie te besteden aan de groei van je onderneming. En staat het uitvoeren van je ambities niet meer in de weg want de webshop bestellingen lopen door.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Myrthe Paassen of Leo Caster.

Bedrijfsfilm Weblogistics